Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Arjen Lubach

De naan Arjen Lubach kan je bekend voorkomen vanwege de programma’s die hij op de televisie presenteert, maar hij is ook auteur van enkele boeken. Welke boeken dit zijn, lees je in de bibliografie op volgorde, waarin vanzelfspreken ook de nieuwste titels staan vermeld. Bekijk het hele artikel met de top 5 beste boeken en de complete bibliografie van Arjen Lubach hieronder. De humor die je van hem kent, zul je ook herkennen in zijn geschreven teksten.

Complete bibliografie op volgorde

  • Klik hier voor het volledige overzicht van de boeken van Arjen Lubach.

Korte biografie over Arjen Lubach

Arjen Lubach is in 1979 geboren. Door zijn ouders werd hij gelovig opgevoed, maar nadat zijn moeder op jonge leeftijd sterft, krijgt zijn geloof de eerste barsten. Hij gaat studeren, reizen en heeft diverse banen gehad tussen diverse studies door, zoals taxichauffeur en havenmeester. Arjen Lubach is nu vooral bekend van de televisie, muziek, theater en boeken. ‘Zondag met Lubach’ heeft als televisieprogramma lang goed gescoord in Nederland vanwege zijn gedurfde manier van actuele onderwerpen onder de loep nemen. Nu heeft hij een nieuw programma: De avondshow met Arjen Lubach.

Top 5 met de beste boeken van Arjen Lubach

Magnus

De eerste titel in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Arjen Lubach is ‘Magnus’, waarin Merlijn naar Zweden afreist om te ontdekken wie er met zijn creditcard geld aan het uitgeven is.

IV

Elsa gaat op zoek naar de persoon die haar vader vermoord heeft en dan wordt ze zelf ineens de verdachte. Ze moet vluchten, maar lost het iets op?

Bastaardsuiker

In ‘Bastaardsuiker’ – het derde boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Arjen Lubach – gaat Mattias bijna als vanzelf terug naar het verleden als het even tegenzit. Kan hij antwoorden vinden op de vragen die hij heeft?

Stoorzender

‘Stoorzender’ is een ander soort boek dan de overige titels in deze lijst, want hierin lees je met humor en eerlijkheid over het persoonlijke leven van Arjen Lubach.

Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend

‘Mensen die ik ken die mijn hebben gekend’ is het laatste werk van de auteur in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Arjen Lubach. Het verhaal beschrijft in pieken en dalen – met humor en verdriet – een deel van het leven van Benjamin.

Afsluiting

Van duizendpoot en creatief brein Arjen Lubach hoop je nog veel meer boeken te kunnen gaan lezen in de toekomst en dan maakt het niet uit welk genre zijn volgende boek zal zijn.