Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Mel Wallis De Vries

Mel Wallis De Vries heeft al ruim twintig titels op haar naam staan. Je vindt al deze boeken terug in de link naar de bibliografie op volgorde uit de eerste paragraaf. Het volgende deel van dit artikel is besteed aan een korte introductie van de auteur. Daarna vind je waar het in deze review vooral om draait: de top 10 met de beste boeken van Mel Wallis De Vries. Nieuwsgierig geworden naar de jeugdboeken die ze schrijft? Lees dan snel verder in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Mel Wallis De Vries.

Complete bibliografie op volgorde

  • Bekijk hier de lijst met boeken van Mel Wallis de Vries.

Korte biografie over Mel Wallis De Vries

Mel Wallis De Vries is in 1973 in Nederland geboren. Voordat ze als schrijver van jeugdliteratuur aan de slag ging, werkte ze in de journalistiek en marketing. Sinds 2005 wordt er elk jaar minimaal een boek door haar uitgebracht en een boek is later zelfs verfilmd. Ook heeft ze met haar werk diverse prijzen gewonnen.

Top 10 met de beste boeken van Mel Wallis De Vries

Pijn

Als de laatste minuten van het leven van een jong meisje op social media gedeeld wordt door de dader, blijkt zij niet het enige slachtoffer te zijn. Het boek ‘Pijn’ is de beste start van deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Mel Wallis De Vries.

Haat

Het lijkt alsof Nikki iets vreselijks heeft gedaan als ze met een bebloed mes wakker wordt in een park. Maar hoe is ze daar gekomen en wie is dat meisje eigenlijk dat helemaal onder het bloed verderop ligt maar wel nog ademt?

Wild

In ‘Wild’ – de derde titel in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Mel Wallis De Vries – loopt een nacht kamperen in Spanje heel anders af dan ze verwacht hadden voor een groep van zeven jongeren.

Schuld

De naam van Tess staat op een lijst en ze lijkt de volgende persoon te worden die dood zal gaan en waarbij het de dader lukt om het op een zelfmoord te laten lijken. Wat gaat Tess nu doen?

Zwijg

Het volgende boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Mel Wallis De Vries is ‘Zwijg’ en de titel verwijst naar de poging om maar niet te praten over wat er vroeger is gebeurd, in de hoop dat er geen slapende honden wakker gemaakt worden.

Shock

Een jong meisje verdwijnt na een avond feesten. Het lijkt na een paar maanden rustig, maar de dader daagt weer op en komt deze keer achter de beste vriendin aan. Kan ze uit handen van de dader blijven?

Vals

In ‘Vals’ – het zevende boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Mel Wallis De Vries – lees je over vier vriendinnen die in de winter naar de Ardennen op vakantie gaan. Het loopt anders af dan ze willen wanneer de stroom uitvalt, de telefoon het niet meer doet en er twee vriendinenn verdwijnen.

Wreed

Danielle is gekidnapt en zit vastgebonden aan een bed. Diegene die haar heeft gepakt is er ook, maar kiest ervoor om geen woord te zeggen. Komt ze nog levend uit haar benarde situatie? En gaat de dader ooit nog iets zeggen?

Verstrikt

Lara kan niks zien als ze na een ongeluk wakker wordt. Het duurt even voordat ze beseft wat er aan de hand is, maar een ding is zeker: ze moet Maud waarschuwen voordat het te laat is.

Kansloos

Het laatste boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Mel Wallis De Vries is ‘Kansloos’. Iedereen heeft geheimen die hij nooit wil vertellen, maar zou je ze toch vertellen als je daarmee je eigen leven of dat van een ander kunt redden?

Afsluiting

Mel Wallis de Vries heeft niet voor niets zoveel prijzen gewonnen voor haar spannende jeugdthrillers. Je zult ze allemaal in een ruk uit willen lezen.