Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Penelope Sky

Penelope Sky is één van Amerika’s beste auteurs. In de biografie lees je in het kort wat kenmerkend is voor haar manier van schrijven. Verder krijg je een link waar je de comlete bibliografie op volgorde kunt bekijken, voor als je je boeken van haar graag ook in die volgorde leest. Een selectie van Penelope Sky’s boeken is terecht gekomen in onderstaande top 10 met haar beste boeken. In dit artikel lees je dus alles over de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Penelope Sky.

Complete bibliografie op volgorde

  • Klik hier voor een overzicht van alle series met boeken van Penelope Sky.

Korte biografie over Penelope Sky

Penelope Sky is een van de beste auteurs van de Verenigde Staten als het gaat om donkere romans. Vanwege het succes van haar boeken worden ze in meerdere talen uitgebracht en over de hele wereld verspreid.

Top 10 beste boeken van Penelope Sky

Knopen en schuld

Je start dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Penelope Sky met deel vijf van de Knopenserie. Lees over Tristan en Bellissima en een deal die wel of niet goed afloopt.

Fantasie in lingerie

Afschuw en aantrekkingskracht zijn soms maar moeilijk van elkaar te scheiden, zo ook in ‘Fantasie in lingerie’.

Verlangen in lingerie

In het derde boek in deze lijst met complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Penelope Sky ontdek je de impact die familie op relaties kan hebben.

Knopen en pijn

Is jouw huis zo opgeruimd dat je een item dat niet van jou is direct zou herkennen als dat van een minnaar die je onverwacht een bezoek heeft gebracht?

Knopen en eer

In ‘Knopen en eer’ – de vijfde titel in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Penelope Sky – merk je dat voor de liefde gaan soms ook voor vijanden kan zorgen.

Knopen en spijt

Cane is in tweestrijd en weet niet goed welke beslissing hij moet nemen. Gaat hij voor zijn hart of voor zijn hoofd?

Keizerin in lingerie

In het volgende boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Penelope Sky krijg je te maken met de lichamelijke spanning en tegelijkertijd de enorme afkeer tussen Bones en Vanessa.

Dame in lingerie

Soms gaat een bepaald soort relatie verder dan het had moeten gaan.

Koningin in lingerie

Is er nog een weg terug als gevoelens bij de een verder gaan dan de ander wil?

Muze in lingerie

Vrouwen die telkens de verkeerde mannen aantrekken zullen zich misschien herkennen in het verhaal in dit laatste boek in de review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Penelope Sky.

Afsluiting

Penelope Sky slaagt er telkens weer in om je helemaal in te pakken met de donkere wereld die ze beschrijft. De spanning is voelbaar en daardoor wil je bladzijde na bladzijde om blijven slaan, totdat je weet hoe het afloopt.