Op deze pagina krijg je alle informatie over Deepak Chopra, beginnend met de complete bibliografie op volgorde met alle boeken en daardoor ook de nieuwste boeken van de auteur. Vervolgens geven we een korte biografie over Deepak Chopra en tot slot vind je de top 10 beste boeken van deze auteur, zodat je precies weet wat de mooiste en bekendste boeken van hem zijn die je kunt lezen. Kijk in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Deepak Chopra of er iets van je gading bij zit.

Complete bibliografie op volgorde

  • Klik hier voor een overzicht van al het werk van Deepak Chopra.

Korte biografie over Deepak Chopra

Deepak Chopra wordt in 1946 in India geboren. Hoewel hij in India medicijnen heeft gestudeerd, is hij later in de Verenigde Staten gaan wonen en daar op alternatieve geneeswijzen overgestapt. Deepak Chopra heeft veel volgers over de hele werreld en hij is een graag geziene gast bij shows van bijvoorbeeld Oprah Winfrey.

Top 10 met de beste boeken van Deepak Chopra

De 7 spirituele wetten van succes

Je start dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Deepak Chopra met het boek ‘De 7 spirituele wetten van succes’. Iedereen wil succes in het leven behalen, maar de meesten definiëren succesvol zijn als carrière maken of veel geld verdienen. Deepak Chopra legt uit dat succes hem in hele andere zaken zit die je zelf kunt beïnvloeden.

Balans in je leven

Het tweede boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Deepak Chopra gaat niet alleen over wat er zich in je hoofd afspeelt, maar ook wat er allemaal in je lichaam gebeurt. Volgens de Ayurvedische geneeskunde zijn er drie lichaamstypen waarbij bepaalde voeding net wel of niet past. Ontdek wat het beste voor jouw lichaam zal werken.

Spirituele oplossingen

We zijn tegenwoordig heel erg naar buiten gericht. Voor elk probleem dat we hebben, zoeken we buiten onszelf een oplossing. Voor de meeste problemen of levensvragen is er echter in jezelf een plek waar je antwoorden kunt krijgen. Deepak Chopra toont je hoe je tot je eigen kern komt.

Leven in overvloed

In ‘Leven in overvloed’ – het vierde boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Deepak Chopra – wordt overvloed anders benadrukt dan je misschien in eerste instantie denkt. Overvloed is een bepaalde rijkdom, maar die is lang niet altijd verbonden aan financiële en materiële zaken. Leer wat overvloed voor jou betekent en hoe je het bereikt.

Het zelfhelend vermogen

Je eigen gezondheid in zeven dagen een boost geven? Dat kan in de volgende titel in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Deepak Chopra. ‘Het zelfhelend vermogen’ geeft je een helder stappenplan om elk element van je zijn op de rails te krijgen.

Waarom eet je te veel?

Na alle spirituele boeken van deze auteur zou je misschien niet verwachten dat hij met een boek over eten komt. Toch is ‘Waarom eet je te veel?’ een aanrader. Het boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Deepak Chopra legt de link met de onderbewuste reden van waarom je eet en hoe je dit aanpakt.

Superbrein

Er is al door vele auteurs geschreven over het menselijk brein en wetenschappelijke onderzoeken zijn nog steeds in volle gang. De auteur legt in ‘Superbrein’ echter ook de link met de spirituele component en hoe bepaalde oefeningen een neurologisch effect op je brein kunnen hebben. Het is dus nooit te laat om aan je brein te werken en daarom vinden we dit boek dan ook onmisbaar in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Deepak Chopra.

De 7 spirituele wetten van yoga

Misschien denk jij ook nog steeds dat yoga vooral betekent je lichaam in allerlei vreemde en ongemakkelijke houdingen brengen. De essentie van yoga gaat echter veel dieper en kan een bijzonder positief effect op je leven en gevoelens van geluk en tevredenheid hebben.

Ayurvedisch kruidenboek

Het negende boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Deepak Chopra staat geheel in het teken van de Ayurvedische keuken. Je krijgt vele recepten die een gunstige werking op je lichaam hebben en leert over de betekenis van ingrediënten.

Leven in liefde

We sluiten deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Deepak Chopra af met ‘Leven in liefde’. Liefde is zo’n begrip dat we allemaal denken te kennen, maar ken je het echt? Het kan zijn dat je gaandeweg je leven vergeten bent hoe je kunt liefhebben en hoe je vanuit liefde naar anderen, maar vooral ook naar jezelf reageert. Dit boek brengt helderheid.

Kortom

Met deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Deepak Chopra kun je je spirituele ontwikkeling en gezondheid in het algemeen weer de goede richting op krijgen.