Op deze pagina krijg je alle informatie over Camilla Läckberg, beginnend met de complete bibliografie op volgorde met alle boeken en daardoor ook de nieuwste boeken van de auteur. Vervolgens geven we een korte biografie over Camilla Läckberg en tot slot vind je de top 10 beste boeken van deze auteur, zodat je precies weet wat de mooiste en bekendste boeken van haar zijn die je kunt lezen. Lees snel verder in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Camilla Läckberg.

Complete bibliografie op volgorde

  • Zie Wikipedia voor een volledig overzicht van het werk van Camilla Läckberg.

Korte biografie over Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is in Zweden geboren en ze schrijft in haar moedertaal misdaadverhalen. Deze verhalen zijn uitgebracht als gewone boeken, maar er zijn ook exemplaren die alleen als e-book zijn verschenen. Bijna al Camilla’s boeken hebben als setting haar geboortegrond in Zweden. Er zijn zelfs een aantal van haar boeken verfilmd en dat toont aan hoe goed en spannend haar werken zijn.

Top 10 met de beste boeken van Camilla Läckberg

Heks

Bovenaan de top 10 van dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Camilla Läckberg vind je het boek ‘Heks’. Patrik en Erica gaan op zoek naar iemand die een meisje van een boerderij heeft gekidnapt. Verder kijken ze ook nog of er een relatie is met een verdwijning van een jong meisje van vele decennia geleden.

Steenhouwer

Het tweede boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Camilla Läckberg is ‘Steenhouwer’. Wanneer een visser een dood meisje in het water vindt, kan Patrik als inspecteur weer op zoek gaan naar de dader. Dit wordt een lastige zaak voor hem, omdat zijn vrouw de moeder van het meisje goed kent.

Zeemeermin

Schrijfster Erica en inspecteur Patrik krijgen weer samen een zaak op hun bord en deze keer gaat het om mannen die zijn verdwenen. Wanneer Erica van een andere schrijver hoort dat hij dreigementen via de post ontvangt, duurt het niet lang voordat ze een link tussen de diverse zaken ontdekken. Maar welke?

Box

In het volgende boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Camilla Läckberg staat een kist met een dode vrouw erin centraal. Ze is om het leven gekomen door de zwaarden die in de kist zijn gestoken en als je deze auteur nog niet kent, zou je misschien denken dat Hans Klok zijn magie kwijt is. Niets is minder waar en het blijkt zelfs niet om een enkele moord te gaan.

Oorlogskind

Wanneer Erica’s moeder sterft, gaat ze door haar spullen heen. Daar ontdekt ze iets dat vraagt om nader onderzoek. Met dit onderzoek gaat er echter een balletje rollen dat ze niet meer kan stoppen. Brengt ze in ‘Oorlogskind’ – dat het vijfde boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Camilla Läckberg is- niet alleen zichzelf, maar ook haar dierbaren in gevaar?

Engeleneiland

De volgende titel in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Camilla Läckberg is Engeleneiland. Wanneer Ebba na vele jaren teruggaat naar het eiland waar haar familie een huis had, wordt ze geconfronteerd met het verleden. Haar familie leeft namelijk niet meer. In het huis wordt beetje bij beetje onthuld waarom dit het geval is.

Leeuwentemmer

Wanneer inspecteur Patrik een meisje dat plots verdwenen was weer terugvindt, denkt hij dat het werk klaar is, maar dan blijkt er een link met andere vermissingen te zijn. Is er een seriekidnapper aan het werk? Hij moet er achter komen voordat er nog meer meisjes hetzelfde overkomt. Dit is wederom een ontiegelijk spannend verhaal in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Camilla Läckberg.

Vuurtorenwachter

Inspecteur Patrik onderzoekt de moord op Mats. Bij het uitpluizen van het leven van Mats, wordt het duidelijk dat er veel meer aan de hand is dan je zo op het eerste gezicht vermoedt. En welke geschiedenis mengt zich ineens in dit verhaal? Je ontdekt het in ‘Vuurtorenwachter’, het achtste boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Camilla Läckberg.

Predikant

Inspecteur Patrik krijgt niet één, maar drie moorden om te onderzoeken wanneer het lichaam van een dode vrouw wordt gevonden. Onder het eerste lijk liggen namelijk nog twee vrouwelijke restanten. Kan Patrik achterhalen of er een link tussen de moorden is? Of gaat het toch om toeval?

IJsprinses

In het laatste boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Camilla Läckberg gelooft inspecteur Patrik niet dat Alexandra zelfmoord gepleegd heeft. De dader heeft het zo doen lijken, maar hij weet wel beter en een bloedonderzoek levert direct bewijs voor zijn theorie. Komt hij er op tijd achter wie de moordenaar is?

Slot

In dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Camilla Läckberg heb je voldoende titels voor de aankoop van je volgende, spannende thriller.