Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Kate Mosse

Kate Mosse is een Britse auteur die niet onbekend is in de uitgeverswereld. Als auteur vind je meer van haar werk in de link naar de bibliografie die op volgorde staat. Daarna volgt een korte samenvatting in de biografie van Kate Mosse en deze paragraaf wordt gevolgd door de top 10 met haar beste boeken op een rij. Lees onderstaande tekst met de complete bibliografie, de nieuwste & beste boeken van Kate Mosse om te bekijken of je iets van haar wilt lezen. Vooral haar verhalen die (deels) in Frankrijk plaatsvinden zijn favoriet.

Complete bibliografie op volgorde

  • Lees hier het volledige overzicht van de boeken van Kate Mosse.

Korte biografie over Kate Mosse

Kate Mosse is in 1961 in Groot-Brittannië geboren. Ze heeft lange tijd in de uitgeverij gewerkt, totdat ze besloot haar tijd fulltime aan het schrijverschap te besteden. Ze schrijft voor diverse magazines en het theater. Daarnaast schrijft ze haar eigen boeken. Een deel van de inspiratie voor haar boeken haalt ze uit de Languedoc (in Zuidwest Frankrijk), waar zij en haar man een huis hebben.

Top 10 beste boeken van Kate Mosse

Stad van tranen

De setting voor het eerste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kate Mosse is Parijs en Amsterdam. Minou is in gevaar als Vidal haar gevonden heeft. Waar gaat ze naartoe om de veiligheid op te zoeken?

Citadel

Sandrine geeft leiding aan een groep verzetsstrijders, maar kunnen ze zich wel wapenen tegen de Duitsers?

Tijden van vuur

In het derde boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kate Mosse komen Frankrijk, romantiek en geschiedenis prachtig samen wanneer Minou op missie gaat.

Het verloren labyrint

Alaïs krijgt een boek dat ze koste van kost moet beschermen. Een paar eeuwen later vindt Alice als archeologe de overblijfselen van twee lichamen in Frankrijk. Wat is het verband?

De bruidskist

Het volgende boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kate Mosse is anders, omdat het meerdere verhalen bevat. De ruigere delen van Frankrijk en Groot-
Brittannië vormen het toneel voor elk verhaal.

De wintergeest

Frederick Watson moet een sneeuwstorm trotseren en komt terecht in een klein Frans dorpje. De vrouw die hij hier ontmoet, blijkt de dag erna spoorloos verdwenen. Kan hij haar weer vinden?

Mist in de heuvels

‘Mist in de heuvels’ is een van de kortere verhalen op deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kate Mosse.

De heilige Theresia

Laat je meeslepen door het tweede korte verhaal in deze top 10.

Syrinx

Ook hier betreft het weer een van de kortere verhalen van de auteur Kate Mosse. Altijd is haar kennis van haar favoriete landen en lokale folklore de basis voor elk verhaal.

La fille de Melisande

Dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kate Mosse wordt afgesloten met ‘La fille de Melisande’, waar het meest ideale scenario zou zijn als dromen elkaar aanvullen.

Afsluiting

Als je een verhaal van Kate Mosse uit wilt lezen, maar beperkte tijd hebt, kunnen de kortere verhalen net zo interessant zijn als de hele boeken.