Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Inge Ipenburg

Inge Ipenburg heeft tot nu toe vier boeken geschreven en daarom vind je in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Inge Ipenburg haar top 4 beste boeken terug. Hopelijk komt er op korte termijn nieuw werk van Inge Ipenburg uit, zodat de bibliografie op volgorde aangevuld kan worden met verdere titels.

Complete bibliografie op volgorde

  • Het gerecht; 2014
  • Een schitterend ongeluk; 2015
  • De moordenaarsstorm; 2019
  • De mannen vallen; 2019

Korte biografie over Inge Ipenburg

Inge Ipenburg is in 1957 geboren. Behalve als auteur kun je haar vooral nog kennen van de televisieserie Goede Tijden Slechte Tijden, waarin ze de rol van Martine Hafkamp vertolkte. Ze heeft ook regelmatig op het toneel gestaan en haar stem kun je terughoren in diverse luisterboeken die ze ingesproken heeft.

Top 4 met de beste boeken van Inge Ipenburg

De mannen vallen (Siciliaanse kronieken)

Als er een man dood op een plein wordt aangetroffen, vraagt men zich af hoe hij daar gekomen is. Zou het een vluchteling zijn die naar het eiland gekomen is? Of heeft de dode man iets te maken met het jongetje dat alleen wordt gevonden? Max is niet zoals elk ander en nogal introvert, maar ze komt toch in contact met Wil die zijn speurneus inzet om erachter te komen wat er op het eiland allemaal gebeurt. Samen komen ze veel te weten, misschien net iets te veel? Dit is een fantastische start van dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Inge Ipenburg.

De moordenaarsstorm (Siciliaanse kronieken)

Max Steenstra is op Sicilië gaan wonen vanwege haar eigen redenen en de rust was er een van. Aan die rust komt een einde als ze een dood meisje op het strand vindt. Natuurlijk moet ze haar verhaal aan de inspecteur doen, maar dan hoort ze ook nog dat iemand haar juist in de gaten houdt. Komt ze erachter waarom iemand het op haar gemunt heeft voordat het te laat is?

Een schitterend ongeluk; vijf gezworen vrienden, een waarheid en een web van leugens

Vriendschap is een illusie? Je ontdekt in dit boek van Inge Ipenburg hoe het vijf hechte vrienden is vergaan als ze 30 jaar later samenkomen en terugdenken aan vroeger. Wanneer er een ongeluk gebeurt, blijken er echter flinke barsten in die vriendschap te zitten. Is iedereen wel wie hij zegt dat hij is? En waarom is niet iedereen eerlijk geweest? Zodra de waarheid boven tafel komt, is niets meer wat het leek te zijn.

Het gerecht

Wat doe je als je getuige bent van een vreselijk strafbaar feit en de dader jou heeft gezien? Het overkomt Sandra als er in een park iemand verkracht wordt, maar niet alleen dat, zij en de dader kennen elkaar ook nog. Zou jij alles op alles durven zetten om de dader achter slot en grendel te krijgen ondanks dat je weet hoeveel macht diegene heeft? Wie aan deze laatste thriller in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Inge Ipenburg begint, kan het boek maar moeilijk aan de kant leggen.

Afsluiting

Met de boeken van Inge Ipenburg kun je je even helemaal terugtrekken uit je dagelijkse beslommeringen en je heerlijk verliezen in het verhaal.