Op deze pagina krijg je alle informatie over Helen Fields, beginnend met de complete bibliografie op volgorde met alle boeken en daardoor ook de nieuwste boeken van de auteur. Vervolgens geven we een korte biografie over Helen Fields en tot slot vind je de top 9 beste boeken van deze auteur, zodat je precies weet wat de mooiste en bekendste boeken van hem zijn die je kunt lezen. Ontdek alle thrillers en detectiveseries in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Helen Fields.

Complete bibliografie op volgorde

  • Perfect Remains; 2017
  • Perfect Prey; 2017
  • Perfect Death; 2018
  • Perfect Silence; 2018
  • Perfect Crime; 2019
  • These Lost & Broken Things; 2020
  • Perfect Kill; 2020
  • The Shadow Man; 2021
  • One for Sorrow; 2022

Korte biografie over Helen Fields

Helen Fields weet als geen ander hoe ze een thriller van diepte en spanning kan voorzien en dit komt door haar werk als advocaat. Haar specialisme was het crimineel recht en daarnaast focuste ze zich ook op familierecht. Nadat ze moeder werd, is ze met haar baan als advocaat gestopt en gaan schrijven. Op dit moment werkt ze vooral als scriptschrijver voor de filmindustrie, waarin ze samen met haar partner een productiemaatschappij heeft. Ook heeft ze Groot-Brittannië inmiddels verruild voor de Verenigde Staten. De boeken die Helen Fields uit heeft gebracht, zijn in meerdere talen vertaald en razend populair in het buitenland.

Top 9 met de beste boeken van Helen Fields

Perfecte resten

Het eerste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Helen Fields is ‘Perfecte resten’. Het is het eerste deel van de serie waarin je Luc Callanach en Ava Turner in Schotland volgt bij het zoeken naar de dader van diverse moorden. In ‘Perfecte resten’ lees je over Lucs allereerste dag dat hij bij de Schotse politie gaat werken en wat een dag wordt dat. Er staat een lichaam in brand ergens in het buitengebied en wat er overblijft, is niet veel. Dan wordt de ene na de andere vrouw ontvoerd. Kan hij op tijd ingrijpen?

Perfecte dood

Dit is boek drie binnen de Luc Callanach-serie. Edinburgh wordt beetje bij beetje vergiftigd, zonder dat de mensen het doorhebben. De dader blijft steeds onder de radar, waardoor het voor Luc Callanagh en Ava Turner bijna onmogelijk is om hem te pakken te krijgen. Gaat het ze toch lukken om de moordenaar uit de tent te lokken en hem achter slot en grendel te laten verdwijnen?

Perfecte prooi

Dit is het tweede boek binnen de Luc Callanagh-serie in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Helen Fields. Je zou denken dat een aankondiging van een moord handig zou zijn voor inspecteurs Callanagh en Turner, maar niets is minder waar. Voordat ze beseffen dat het om aankondigingen (door middel van graffiti op muren in de stad) gaat, hebben er al twee gruwelijke moorden plaatsgevonden. Nu ze boodschappen van de dader ontvangen, moet het ze toch lukken om hem te pakken?

Perfecte misdaad

In dit vijfde deel binnen de Callanagh-serie lijkt het toevallig dat er mensen sterven, totdat Luc Callanagh en Ava Turner een verband beginnen te zien. Maar hoe kunnen ze – met een moordenaar die zo zorgvuldig te werk gaat – er achter komen wat zijn volgende zet zal zijn, zodat ze de moord kunnen voorkomen? Als fan van de thrillers van Helen Fields zul je het ook bij dit boek moeilijk vinden om hem naast je neer te leggen en weer iets nuttigs te gaan doen.

Perfecte stilte

Het gaat hier om deel vier van de serie thrillers over Luc Callanagh en Ava Turner. En natuurlijk mag deze niet ontbreken in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Helen Fields. Stel je voor dat je een lichaam vindt waarvan een deel van de huid verdwenen is om iets anders van te maken. Als je dan later die huid in een andere vorm weer tegenkomt, wordt duidelijk hoe luguber de situatie is. Er is iemand heel creatief met vermoorde lichamen en Callanagh en Turner moeten er snel achter komen wie dit doet, voordat er weer een vrouw onnodig sterft.

The Shadow Man

Dit is het eerste boek van Helen Fields dat niet binnen de serie over Luc Callanagh geschreven is, al blijft het een even spannende thriller zoals je die van deze auteur kent. Wanneer iemand drie mensen gevangen neemt, hebben zij de dader niet gezien. Hij is als een schaduw, maar houdt ze constant in de gaten. Lukt het het drietal om te ontsnappen aan de schaduwman? Of rest hun niets anders dan een bizarre dood in de handen van de voor hun onbekende ontvoerder?

One for Sorrow

Je bent bijna aan het einde van dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Helen Fields, maar niet voordat we nog een Luc Callanagh boek voor je hebben. Deze keer is Edinburgh weer de klos: iemand zoekt slachtoffers in de stad uit om ze met een bom om het leven te brengen. Dit betekent dat iedereen de volgende kan zijn. Wat kunnen Luc en Ava doen om het aantal slachtoffers te beperken? Bij elke bom zijn zij immers ook dichtbij en kunnen ze meegenomen worden in de verschrikkelijke daad en het niet overleven.

These Lost & Broken Things

Dit is de eerste historische thriller van Helen Fields, waarin ze teruggaat naar het jaar 1905. Je wordt meegevoerd naar een London van lang geleden, waarin het verschil tussen de rijke en arme klasse ontzettend groot is. Sofia behoort tot de arme klasse en wanneer haar man plotseling overlijdt, wil ze haar kinderen redden. Maar hoe ver wil ze gaan voor haar kinderen? Zou ze voor hen een moord plegen?

Perfect kill

Dit is de laatste aanbeveling in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Helen Fields en we eindigen met een boek binnen de Luc Callanagh-serie. Bart Campbell zit gevangen in het donker en vermoedt dat hij er niet levend uit zal komen als hij niet ontsnapt. Als de drugs die hem suf hebben gemaakt uitgewerkt zijn, realiseert hij zich dat hij op zee zit. Waar brengt de dader hem naartoe en wat zal er met hem gebeuren? Als Callanagh en Turner er niet op tijd bijzijn, is het te laat.

Tot slot

Iedereen die van spannende thrillers houdt, kan met de boeken van deze auteur in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Helen Fields uit de voeten. Je mag hopen dat Helen Fields nog lang niet stopt met schrijven, want elk boek dat uit haar vingers komt is pakkend en wil je het liefst in een ruk uitlezen.