Op deze pagina krijg je alle informatie over Jelle Hermus, beginnend met de complete bibliografie op volgorde met alle boeken en daardoor ook de nieuwste boeken van deze auteur. Vervolgens geven we een korte biografie over Jelle Hermus en tot slot vind je de top 10 beste boeken van deze auteur, zodat je precies weet wat de mooiste en bekendste boeken van hem zijn die je kunt lezen. Smacht jij ook naar een flinke dosis positiviteit in je leven? Ontdek dan de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Jelle Hermus.

Complete bibliografie op volgorde

  • Steeds leuker; 2017
  • Leven met de wind mee; 2019

Korte biografie over Jelle Hermus

Jelle Hermus is in 1986 geboren en woont op dit moment in Delft. Hij is de opdrichter van So Chicken en het Broednest en wil alle interessante levenslessen die er maar zijn delen met zijn publiek. Positiviteit, luchtigheid en het goede willen zien, is wat Jelle karakteriseert. Hij snapt dat het leven niet altijd alleen maar uit leuke momenten bestaat, maar je kunt er zelf wel alles aan doen om er zo fijn en handig mogelijk mee om te gaan. Dat is waar Jelle Hermus zijn inspiratie voor alle activiteiten vandaan haalt. We lijken vaak geprogrammeerd om te klagen en drama te creëren, maar met de boeken van Jelle Hermus kun je je eigen leven weer in een opgaande spiraal doen bewegen.

De beste boeken van Jelle Hermus

Steeds leuker; schrap de ellende en ontdek de korte route naar een leuker leven

Hoeveel mensen kunnen werkelijk zeggen dat ze hun leven leuk vinden? Je betrapt jezelf er misschien steeds vaker op dat je alleen maar moppert over het weer, je baan, de kinderen of je relatie. Het regent te vaak, er ligt een stapel papierwerk die alleen maar groter wordt op je bureau, de hobby’s en extra activiteiten maken een gezinsplanning onmogelijk en je partner lijkt van je weg te drijven in zijn of haar eigen wereld en werk. Doorbreek je negativiteit en leer je te focussen op wat de goede dingen in je leven zijn, om daarnaast te werken aan hoe je bepaalde zaken anders kunt doen of zien. Want zeg nou eerlijk, vaak is hoe je tegen iets aankijkt niet zoals het werkelijk is. Jelle Hermus brengt die positiviteit in je leven waar je behoefte aan hebt met ‘Steeds leuker’. Wij vinden dit een van de weinige boeken die aan jezelf werken ook echt leuk maakt.

Leven met de wind mee; minder drama in je leven, meer rust in je hoofd

Het tweede boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Jelle Hermus gaat verder waar het eerste boek geëindigd is. Met het vertrekpunt ‘drama’ in het achterhoofd, kan het nu alleen maar bergopwaarts. Maar hoe doe je dat? Je bent immers je hele leven al erg goed geworden in die andere kant op denken. Als jij het leven alleen maar als lastig ervaart, wordt het tijd om het roer om te gooien. Niet door mee te doen aan het televisieprogramma ‘Ik vertrek’, maar door jezelf de rust te brengen die je verdient. Want dat is waar het in de essentie om gaat: je bewust worden van het drama dat je hebt geaccepteerd als onderdeel van je leven en dit terugbrengen naar kalmte en innerlijke kalmte. Je zult – net als wij – merken dat het leven bijna als vanzelf steeds meer met de wind mee zal gaan met dit boek.

Tot slot

Jelle Hermus doet veel meer dan alleen boeken schrijven, dus als je meer inspiratie van hem en zijn projecten wilt ontvangen, hoef je alleen maar zijn social media te checken. Die zijn gegarandeerd een mooie aanvulling op de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Jelle Hermus.