Op deze pagina krijg je alle informatie over Britt Dekker, beginnend met de complete bibliografie op volgorde met alle boeken en daardoor ook de nieuwste boeken van de auteur. Vervolgens geven we een korte biografie over Britt Dekker en tot slot vind je de top 8 beste boeken van deze auteur, zodat je precies weet wat de mooiste en bekendste boeken van hem zijn die je kunt lezen. Kinderen die dol zijn op paarden, lezen graag de boeken in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Britt Dekker.

Complete bibliografie op volgorde

  • Paardenpraat; 2016
  • PaardenpraatTV Doeboek; 2017
  • PaardenpraatTV – springen; 2018
  • DierenpraatTV Doeboek; 2018
  • Het PaardenpraatTV-vakantieboek; 2019
  • Paardenpraat Dressuur; 2019

Korte biografie over Britt Dekker

Britt Dekker is in 1992 geboren en haar passie is paardrijden. Haar persoonlijkheid viel in 2009 tijdens een datingprogramma op televisie op, waardoor ze daarna al snel andere rollen op TV vervulde. Ze deed een aantal presentatieklussen, maar wat veel mensen niet weten, is dat ze ook op hoog niveau aan dressuurwedstrijden meedoet. Ze heeft daarnaast haar eigen YouTube-kanaal (ook over paarden), heeft een paar liedjes gezongen en haar stem kun je horen bij het inspreken van buitenlandse films.

Top 8 met de beste boeken van Britt Dekker

De mysterieuze paardendiefstal

Het eerste paardenboek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Britt Dekker is ‘De mysterieuze paardendiefstal’, waarin Esra en Britt een YouTube-kanaal over paarden ontdekken dat al snel niet helemaal zuiver blijkt te zijn. In de filmpjes zie je alleen maar paarden en nooit diegene die vertelt. Als Esra en Britt meer willen weten over deze persoon, blijkt dat een aantal van de paarden uit de filmpjes onvindbaar zijn.

Een paardendief in Japan

Britt en Esra gaan naar Japan. Hier mogen ze hun favoriete dressuurpaard – George – verzorgen tijdens zijn sportieve prestaties op de Oympische Spelen van dat jaar. Eenmaal in Japan aangekomen, merken ze al snel dat er meer mensen zijn die dichtbij George willen komen en ze zijn niet allemaal zuivere koffie. Lukt het Britt en Esra om George veilig te houden, zodat hij Olympische medailles kan winnen?

Het paard zonder ruiter

Het volgende boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Britt Dekker gaat over een paardentocht door de bergen van Frankrijk. Ze slapen gelukkig niet in tenten, maar in gezellige huisjes waar ze het lekker warm hebben. Het wordt alleen eng wanneer ze ’s ochtends de deur opendoen en een paard aantreffen. Het vreemde is dat dit paard wel een zadel en zadeltas heeft, maar geen ruiter. Komen ze erachter wat hier aan de hand is? En wat betekent dit voor de rest van hun paardentocht door Frankrijk?

Paardenpraat – Springen

Als jouw kind goed is in paardrijden en wil ontdekken welke kanten je er allemaal mee opkunt, kan het boek ‘Springen’ je meer inzicht geven in een van de disciplines die mogelijk zijn. Je leest alles over de facetten van springen bij paardrijden en of er mogelijkheden zijn om er je brood mee te verdienen.

Het avontuur met het zadel

Britt en Esra struinen graag rommelmarkten af op zoek naar alles wat maar met paarden te maken heeft. Wanneer ze een oud westernzadel tegenkomen, kunnen ze het dan ook niet laten liggen. Ze sluiten een deal met de verkoper op de rommelmarkt, maar ze komen er al gauw achter dat zij niet de enigen zijn die het zadel willen hebben. Waarom is dit zadel zo populair en zijn ze nog wel veilig nu ze het zadel eenmaal hebben? Je leest het in dit boek dat terecht op nummer 5 in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Britt Dekker staat.

Safari te paard

Britt en Esra gaan op vakantie naar Zuid-Afrika. Ze slapen bij iemand die ze nog van vroeger kennen en diegene woont midden in een safaripark. Ze gaan op een dag een safari doen, maar niet in een beveiligde auto waar de wilde dieren makkelijker bij weg te houden zijn, maar te paard. Bij de olifanten lijkt het mis te gaan. Wat is er gebeurd en hoe redden Britt en Esra zich te paard uit deze situatie?

Vakantieboek

Het leuke van dit boek is dat je het niet echt tot de vakantie hoeft te bewaren, want het is op elk moment dat je vrij hebt leuk om het boek open te doen. Je leert niet alleen veel over paarden (hoe je ze verzorgt), maar kunt puzzelen, kleuren en trucjes leren. Dit is een iets ander boek dan de anderen in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Britt Dekker, maar dat maakt het zeker niet minder leuk.

Het spookpaard op de prairie

Britt en Esra gaan naar Amerika voor een rol in een echte westernfilm. Als ze er toch zijn, maken ze ook een rit met de paarden in het gebied. Deze keer zijn er geen huisjes om in te overnachten, maar hebben ze de tent bij zich. Wanneer ze deze tent ’s avonds bij een verlaten dorpje opzetten, schrikken ze van de geluiden die er zijn. Waar komt het geluid vandaan en wat betekent dit voor de rest van hun rit te paard?

Afsluiting

In deze review met complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Britt Dekker vind je allerlei boeken over paarden. Elk kind dat van paarden houdt, zal er plezier in hebben om ze te lezen.