Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Sabine Dardenne

De naam Sabine Dardenne kan een belletje doen rinkelen, maar als je weet dat zij een van de overlevenden van Marc Dutroux is, dan weet je weer welke verschrikkelijke situatie zij op jonge leeftijd heeft meegemaakt. In dit artikel ontdek je Sabine Dardenne’s boek en de titel vind je vanzelfsprekend ook in de link naar de bibliografie op volgorde. Lees over het ingrijpende levensverhaal van deze auteur in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Sabine Dardenne.

Complete bibliografie op volgorde

  • Ik was twaalf en ik fietste naar school; 2005

Korte biografie over Sabine Dardenne

Sabine Dardenne is in 1983 in België geboren. Je kent haar als een van de twee overlevenden die slachtoffer zijn geworden van Marc Dutroux. Vier andere meisjes hebben het helaas niet overleefd. Over haar gevangenschap heeft ze een boek geschreven en dit is over de hele wereld goed verkocht.

Het beste boek van Sabine Dardenne

Ik was twaalf en ik fietste naar school

Marc Dutroux wordt vervroegd door het Belgisch rechtssysteem vrijgelaten, omdat hij goed gedrag in de gevangenis heeft vertoond. Met dit boek wil een van zijn volgende slachtoffers bereiken dat het rechtssysteem nog eens goed onder de loep wordt genomen. Ze wordt uiteindelijk tachtig dagen gevangen gehouden door Marc Dutroux en wordt dan gevonden door de politie. Het is natuurlijk geen mooi verhaal, maar iedereen die zich de zaak nog kan herinneren wil dit boek in het artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Sabine Dardenne gelezen hebben.

Kortom

Wil je over Sabine’s jonge leven dat onderbroken werd door een pedofiel lezen? Dan is dit boek een aanrader. Het boek is overigens voor anderstaligen ook in het Engels en Frans verkrijgbaar.