Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Tijn Touber

Tijn Touber is een bekende naam in de Nederlandse wereld van spiritualiteit. Hij heeft niet alleen boeken geschreven – zoals je ook in zijn bibliografie op volgorde kunt zien -, maar neemt ook allerlei initiatieven om Nederland wat meer ‘verlicht’ te krijgen. Zijn nieuwste titel zie je ook terug in de top 7 met de beste boeken en dat betekent dat je dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Tijn Touber graag verkent, zodat je weet welk boek je als volgende wil lezen. Iedereen die wat meer lucht in het leven kan gebruiken, kan baat hebben bij het lezen van de boeken van deze auteur.

Complete bibliografie van Tijn Touber op volgorde

  • Spoedcursus verlichting; 2010
  • Verlicht leven; 2011
  • Het geheim van genialiteit; 2013
  • Stadsverlichting; 2013
  • Yogi power; 2014
  • Heimwee naar het paradijs; 2015
  • Time bender; 2020

Korte biografie over Tijn Touber

Tijn Touber was mede-oprichter van de populaire groep Loïs Lane. Verder is hij al langere tijd werkzaam in de muziekindustrie met het schrijven van muziek en de teksten hiervoor. Later is hier ook het schrijven van spirituele boeken bijgekomen. Hij doet er alles aan om mensen bewuster te maken in het leven. Dit krijgt onder andere vorm in Stadsverlichting, waarbij je op vrijwillige basis je eigen huiskamer ter beschikking stelt aan een groep mensen die samen een uur lang de stilte willen ervaren.

Top 7 beste boeken van Tijn Touber

Time bender

Het eerste boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Tijn Touber is ‘Time bender’ en dit is ook meteen het laatste boek dat gepubliceerd is. In ‘Time bender’ volg je het verhaal van een jongen die er achter komt dat het tijd wordt dat de wereld wakker wordt om hem nog te kunnen redden. Lukt dit ook?

Yogi Power

‘Yogi power’ is het volgende boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Tijn Touber en dit boek heeft de auteur geschreven naar aanleiding van zijn reizen door India en ontmoetingen met yogi’s. Doe de oefeningen in dit boek om dichter bij jezelf te komen.

Heimwee naar het paradijs

In ‘Heimwee naar het paradijs’ gaat Tijn Touber op zoek naar waar je als mens vandaan komt en waar je naartoe gaat. Ook de oefeningen in dit boek dragen bij aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Spoedcursus verlichting

‘Verlichting’ klinkt velen nog zweverig in de oren en toch lukt het de auteur in ‘Spoedcursus verlichting’ je duidelijk te maken hoe het leven lichter en leuker kan. Met recht is dit de nummer vier in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Tijn Touber.

Verlicht leven

Lees over de acht stappen die je kunt zetten naar persoonlijke verlichting en ontdek dat wat je het liefst zo diep mogelijk verborgen wil houden, graag naar het licht wil om er vrij van te kunnen zijn.

Het geheim van genialiteit

Bij de titel ‘Het geheim van genialiteit’ – de nummer zes in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Tijn Touber – denk je misschien als eerste aan je IQ, maar volgens Tijn Touber draait geniaal zijn om veel meer, zoals bijvoorbeeld luisteren naar je intuïtie.

Stadverlichting

Het laatste boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Tijn Touber is ‘Stadsverlichting’. Hierin staat je huiskamer centraal en het effect dat een uurtje stil zijn op je directe omgeving, maar ook de wijdere omtrek kan hebben. Samen mediteren (of gewoon stil zijn) blijkt wonderen te doen en veel negativiteit weg te nemen. Daar doe je het toch voor?

Kortom

Alle boeken in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Tijn Touber hebben iets te maken met bewustwording. Elke vorm van bewustwording is het begin naar beter en dat zou je motivatie kunnen zijn om een boek van deze auteur te gaan lezen.