Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Guillermo del Toro Gómez

Op deze bladzijde vind je allerlei interessante informatie over auteur Guillermo del Toro Gómez en je start dan ook met de link naar de bibliografie op volgorde waarop je al zijn werk kunt ontdekken. Daarop volgt een korte tekst over het leven van deze Mexicaanse auteur. Het is grappig om te weten dat hij niet alleen een succesvol schrijver is. Het grootste deel van dit artikel zal echter gaan over de top 6 met de beste boeken van Guillermo del Toro Gómez. Klaar voor het avontuur dat in elk van Guillermo’s boeken de basis voor het verhaal vormt? Lees dan verder in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Guillermo del Toro Gómez.

Complete bibliografie op volgorde

  • Zie hier de lijst met boeken van auteur Guillermo del Toro Gómez.

Korte biografie over Guillermo del Toro Gómez

Guillermo del Toro Gómez is in 1964 in Mexico geboren. Hij is bekend als auteur, maar ook als producer, filmdirecteur en schrijver van filmscenario’s. Hij deinst er niet voor terug om kleine films te maken, maar is ook verantwoordelijk voor enkele kaskrakers. Leuk feitje is dat hij een apart huis heeft om zijn verzameling boeken en andere memorabilia te bewaren.

Top 6 beste boeken van Guillermo del Toro Gómez

Pan’s labyrinth

In dit eerste boek in het artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Guillermo del Toro Gómez ziet Ofelia in een fantasiewereld direct het verschil tussen goed en slecht, maar kan ze ook uit de handen van het kwaad blijven?

The fall

Er heerst een virus in New York en een vader wil zijn zoon beschermen tegen zijn moeder, als zij al met het virus geïnfecteerd is en op zoek is naar zijn bloed.

The strain

In ‘The strain’ – de nummer drie in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Guillermo del Toro Gómez – landt een vliegtuig en gaat vervolgens stil en donker op de landingsbaan staan. Er is geen contact mogelijk met de piloten en er is geen enkel teken van leven meer aan boord.

Trollhunters

In ‘Trollhunters’ verdwijnen kinderen ’s nachts als de straten niet veilig blijken te zijn door deze trollhunters. (Dit boek is geschreven voor tieners.)

The shape of water

Elisa is doof en werkt ’s nachts in het Aerospace Research Center als ze daar iets ziet wat ze nooit had mogen zien. Ze krijgt een band met het vreemde wezen en haar leven heeft eindelijk weer zin als de twee elkaar begrijpen.

The hollow ones

In het laatste boek van deze top 10 in het artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Guillermo del Toro Gómez kan Odessa niet anders dan haar partner neerschieten als ze op een moordenaar afgaan. Wat vluchtte er van achter haar partner vandaan net voordat ze schoot?

Afsluiting

Guillermo del Toro Gómez weet feit en fictie perfect te combineren en hierdoor zijn zijn fantasieverhalen van een ander niveau. Je zult zijn boeken – als je eenmaal begint met lezen – moeilijk naast je neer kunnen leggen.