Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Patricia Cornwell

Hoe wat je meemaakt in je leven je beroepsmatige activiteiten kan beïnvloeden, bewijst auteur Patricia Cornwell maar weer. In de link naar de volledige bibliografie op volgorde vind je een overzicht van de door haar geschreven boeken. Verder krijg je een korte introductie in het leven van de schrijfster en daarna volgend de top 10 met de beste boeken van deze auteur. Houd je van detectives? Bekijk dan de beste thrillers in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Patricia Cornwell.

Complete bibliografie op volgorde

  • Klik hier voor het overzicht aan boeken van Patricia Cornwell.

Korte biografie over Patricia Cornwell

Patricia Cornwell is in 1956 in de Verenigde Staten geboren. Patricia bleek niet allen een goed tennisspeler en stripfiguurtekenaar, maar had ook talent voor schrijven. Een serie moorden in haar directe omgeving heeft haar ertoe bewogen om detectives te gaan schrijven. Ook heeft ze diverse bijdragen aan de journalistiek en onderzoeken naar criminelen geleverd. Met haar details op het vlak van de forensische wetenschap, scoort ze goed bij haar lezers. Haar boeken hebben diverse prijzen gewonnen en zijn in vele talen uitgebracht.

Top 10 beste boeken van Patricia Cornwell

Onnatuurlijke dood

In het eerste boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Patricia Cornwell is er de vraag of het bij tien moorden op twee verschillende plekken om een enkele dader gaat.

De brandhaard

Kay vraagt zich af of een klein brandje in de badkamer de dood van een vrouw tot gevolg kan hebben. Of is er toch iets meer aan de hand dan je zo op het eerste oog kunt ontdekken?

Gewetenloos

In ‘Gewetenloos’ – de derde titel in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Patricia Cornwell – dreigt Kay’s nicht Lucy de gevangenis in te gaan, maar daar steekt ze een stokje voor.

Rigor mortis

Kay kan in ‘Rigor mortis’ niet anders concluderen dan dat de nieuwe moorden door iemand zijn gepleegd die zojuist geëxecuteerd is. Hoe kan dit en hoeveel tegenwerking kan ze verdragen tijdens het onderzoek?

Chaos

De vijfde titel in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Patricia Cornwell is ‘Chaos’, waarin Kay de dood van een jonge vrouw onderzoekt. Is haar dood het werk van een stalker?

Fataal weekend

Kay’s carrière en geloofwaardigheid staat op het spel wanneer ze tijdens een moordonderzoek gedwarsboomd wordt.

Het Kaïnsteken

Kay herkent direct de hand van een seriemoordenaar als ze een het lichaam van een dode vrouw vinden. Komt ze er ook nog achter wie de vrouw in kwestie eigenlijk is? Dit is wederom een keispannend boek in de lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Patricia Cornwell.

Zwarte hoek

Kay komt tijdens het onderzoek naar een dode man op een schip terecht in Frankrijk. Wat ze bij Interpol te horen krijgt, is zeer verontrustend.

Al wat overblijft

Als er al vier stellen zijn verdwenen en dood worden gevonden, zit niemand te wachten op een vijfde verdwijning van een jong koppel.

Doodsoorzaak

In het laatste boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Patricia Cornwell gaat Kay op onderzoek uit wanneer onderzoeksjournalist in een rivier terecht is gekomen en overlijdt, terwijl hij een goed duiker is.

Afsluiting

Voor een spannend boek heb je aan de reeks waarin forensisch expert Kay de hoofdrol speelt voldoende leesvoer voor de komende tijd.