Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Peter Buwalda

Peter Buwalda heeft op dit moment zes boeken op zijn naam staan, vandaar de top 6 met zijn beste boeken in dit artikel. Vind je het fijn om zijn eerste werk ook als eerste te lezen? Bekijk dan de link naar de bibliografie op volgorde van de auteur. In de paragraaf met de biografie lees je iets meer over zijn leven. Maar het belangrijkste volgt daarna. Lees verder in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Peter Buwalda.

Complete bibliografie op volgorde

  • Bekijk hier de lijst met boeken van Peter Buwalda.

Korte biografie over Peter Buwalda

Peter Buwalde is in 1971 in België geboren. Hij is altijd al aan de auteurswereld verbonden geweest, of het nu als journalist, verhalenschrijver, columnschrijver of redacteur bij een uitgeverij was. Later is hij boeken gaan schrijven. Met een aantal van zijn titels heeft hij prijzen in de wacht gesleept en ook zijn zijn titels in andere talen uitgebracht vanwege hun populariteit in het buitenland.

Top 6 beste boeken van Peter Buwalda

Suzy vindt van niet

In de eerste titel in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Peter Buwalda vind je een verzameling van meer dan 50 van de meest humoristische en vaak confronterende columns van de auteur.

Verse probz

In ‘Verse probz’ lees je nog veel meer van Peter Buwalda’s idiote en soms ook gevoelige verhalen. Lees je dit boek in de trein? Dan zullen je medereizigers je wel eens hardop kunnen horen lachen.

De kleine voeten van Lowell George

Het derde boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Peter Buwalda bevat wederom verhalen. Wat je vooral op zal vallen, is het bespreken van de krankzinnige actualiteiten, zoals de vorige Amerikaanse president die anders dan zijn voorgangers te werk gaat.

Van mij valt niks te leren

Als je elke week een column schrijft, kun je deze verzamelen in een boek en nog eens los uitbrengen. Peter Buwalda doet dat in ‘Van mij valt niks te leren’. Je krijgt van een heel jaar – dus 52 – de columns en daarbij nog eens een extra verhaal.

Bonita Avenue

Na alle boeken met verzamelde columns is dit de eerste roman van de auteur in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Peter Buwalda. Het verhaal gaat over Joni en Aaron, die elkaar op een gegeven moment uit het oog verliezen en pas later realiseren wat er echt is gebeurd.

Gewapende conflicten

Naast de roman en columns is er dit boek: Gewapende conflicten. Het blikt terug op de beginperiode van de schrijver en hoe hij worstelde met het schrijversvak.

Kortom

Als je al wel eens een column van Peter Buwalda hebt gelezen, dan weet je hoe scherp hij is. Door zijn bijzondere kijk op zaken leer je op een andere manier naar de wereld te kijken.