Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken over Percy Jackson

Percy Jackson is een serie boeken geschreven door Rick Riordan. In de bibliografie op volgorde kun je dan ook meer dan alleen Percy Jackson boeken tegenkmen. Ook zie je in de link de nieuwste werken van de auteur die als geen ander de Griekse Goden weet te verwerken in zijn spannende verhalen.

Het grootste deel van dit artikel zal echter besteed worden aan de top 10 met de beste Percy Jackson boeken. Lees als echte Percy Jackson fan hieronder het artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken over Percy Jackson.

Complete bibliografie op volgorde

  • Klik hier voor het volledige overzicht van alle Percy Jackson boeken die door auteur Rick Riordan geschreven zijn.

Korte biografie over de auteur achter de Percy Jackson boeken

Rick Riordan is in 1964 geboren in de Verenigde Staten. Zijn bekendste boeken zijn die over de tiener Percy Jackson, die ontdekt dat hij de zoon van Griekse god Poseidon is. Percy Jackson is populair over de hele wereld en daarom zijn de boeken dan ook in meerdere talen uitgebracht. Wie fan is van de Griekse mythologie, zal veel plezier hebben in de Percy Jackson serie van auteur Rick Riordan.

Top 10 beste boeken over Percy Jackson

Percy Jackson and the olympians – the Titan’s curse

In het eerste boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken over Percy Jackson krijgt Percy een noodsignaal van Grover en maakt hij zich direct gereed voor het gevecht.

Percy Jackson’s Greek Gods

Percy legt het ontstaan van de wereld en de Goden uit.

Percy Jackson and the sea of monsters

Het derde boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken over Percy Jackson is ‘Percy Jackson and the sea of monsters’ en in dit boek wordt kamp Halfbloed aangevallen en moet Percy voorkomen dat het kamp overspoeld wordt met monsters.

Percy Jackson and the lightning thief

Percy moet in leven zien te blijven nu Zeus denkt dat hij de bliksemschicht van hem gestolen heeft.

Percy Jackson and the Greek heroes

In het volgende boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken over Percy Jackson vertelt Percy in twaalf verhalen de geschiedenis van de twaalf Griekse helden.

Percy Jackson and the battle of the labyrinth

Percy Jackson moet het ondergrondse en duistere labyrint in om te voorkomen dat zijn aartsvijand Luke kamp Halfbloed binnendringt.

Percy Jackson & the Olympians – the Demigod files

Dit is een ander boek dan alle anderen in deze top 10. Het is een gids met extra achtergrondinformatie, spelletjes en korte verhalen door auteur Rick Riordan.

Percy Jackson – the ultimate guide

In deze gids lees over Percy Jacksons tegenstanders, de monsters, de Goden, de wapens en kamp Halfbloed.

Percy Jackson and the last Olympian

Percy Jackson and the last Olympian is de negende titel in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken over Percy Jackson. In dit boek wordt Percy 16 en ontdekt hij wie hij is en welke gevolgen dat voor hem heeft.

Percy Jackson and the singer of Apollo

In het laatste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken over Percy Jackson krijgt Percy bezoek van Apollo. Het bezoek brengt weer een spannende missie met zich mee.

Tot slot

Alle boeken over Percy Jackson zuigen je mee de Griekse mythologie in. Het zijn boeken die je maar moeilijk naast je neer zult kunnen leggen zodra je eraan begint.