Op deze pagina krijg je alle informatie over Clairy Polak, beginnend met de complete bibliografie op volgorde met haar boeken en daardoor ook de nieuwste boeken van de auteur. Vervolgens geven we een korte biografie over Clairy Polak en tot slot vind je het beste boek van deze auteur, zodat je precies weet wat het mooiste en bekendste boek is dat je van haar kunt lezen. Ondanks Clairy Polak’s bijdragen aan de mediawereld, heeft ze namelijk nog geen hele lange lijst met boeken. Deze complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Clairy Polak bevat daarom geen top 10 zoals je van ons gewend bent. Dat maakt wat ze wel geschreven heeft echter niet minder interessant.

Complete bibliografie op volgorde

  • Het is nooit beloofd dat het leuk zou worden; 1986 (samen met Marijke Hoving en Sieto Hoving)
  • Uitmarkt; 1987 (samen met Kors van Bennekom en Coen Whi)
  • Voorbij, voorbij; 2019

Er zijn ook nog audioboeken en video’s (met bijdragen) van Clairy Polak verschenen, zoals Jan Kal (1997), 26000 gezichten, het debat (2005), Europa: situatie in Ierland (2010) en De ziel van de verzorgingsstaat (2012).

Korte biografie over Clairy Polak

Clairy Polak ken je van gezicht waarschijnlijk van de televisie als presentatrice van NOVA of Buitenhof. Ze is in 1956 geboren en is een echte Amsterdamse. Ze is – naast haar rollen bij de televisie – ook bekend vanwege de radio en dit is waar haar passie ligt. Verder heeft ze een aantal titels op haar naam als auteur en de meeste werken heeft ze samen met een of meerdere andere auteurs geschreven. Haar journalistieke aard zie je vaak terug in deze titels.

Het beste boek van Clairy Polak

Voorbij, voorbij

Iedereen die geïnteresseerd is in ouder worden en de effecten die Alzheimer op het leven kan hebben, zou dit boek moeten lezen. Het is een roman, maar de liefde die een heel leven lang gedeeld wordt, brokkelt ineens af als een van de twee met deze vreselijke ziekte te maken krijgt. Hoe houd je als partner die niet getroffen wordt door Alzheimer het leven op de rails? Wat kun je doen om de liefde die er was te behouden? Het zijn maar een paar vragen die in ‘Voorbij, voorbij’ aangestipt worden.

Kort maar krachtig

Zoals je al hebt kunnen lezen is Clairy Polak iemand die in haar boek duidelijk weet te schetsen wat een bepaalde ziekte – waar veel mensen als ze ouder worden mee te maken krijgen – voor effect kan hebben op alle betrokken partijen. We hopen dan ook gauw iets toe te kunnen voegen aan deze complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Clairy Polak.