Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Linda van Rijn

Linda van Rijn is een bekend thrillerauteur. In de link naar haar bibliografie op volgorde zul je zien dat ze regelmatig nieuw werk uitbrengt. Dat is mooi, want ook haar nieuwste titels scoren weer goed. De seizoenen en verschillende locaties zorgen ervoor dat de boeken van deze auteur ook graag op vakantie gelezen worden. Je ziet dit vanzelf in de top 10 met de beste boeken van Linda van Rijn. Ontdek – vakantie of niet – alle bijzondere thrillers in dit artikel met de complete bibliografie en de nieuwste & beste boeken van Linda van Rijn.

Complete bibliografie van Linda van Rijn met aandacht voor de volgorde

  • Klik hier voor alle boeken van de auteur.

Korte biografie over Linda van Rijn

Linda van Rijn is geboren in 1974. Ze heeft voldoende inspiratie voor vakantiethrillers in haar vorige banen opgedaan. Ze is namelijk eerder als reisleidster en manager bij een touroperator werkzaam geweest. Toen ze ging schrijven en bleek dat haar boeken enorm populair waren, kon ze de overstap naar fulltime auteur maken. Inmiddels zijn haar vakantiethrillers zo populair, dat ze diverse nominaties of prijzen in de wacht slepen. Het fulltime schrijven, betekent dat je minstens twee thrillers per jaar van haar mag verwachten.

Top 10 met de beste boeken van Linda van Rijn

Sneeuwblind

Het eerste boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Linda van Rijn gaat over Kim die tijdens een skivakantie verliefd wordt op Levi. Ze besluit met haar zoontje naar Oostenrijk te verhuizen om bij Levi in te trekken. Hoe loopt het af?

Bestemming Bonaire

Saar en Niek gaan naar Bonaire op vakantie om slecht nieuws dat ze zojuist gehad hebben te verwerken. Daar aangekomen loopt de vakantie anders dan gepland.

Winter Chalet

In het derde boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Linda van Rijn moet Günter Wolfsberg op zoek naar de dader van een moord op een van de vier vriendinnen die samen in Oostenrijk op skivakantie waren.

Piste alarm

Marius – het kind van Renske en Sven – is plotsklaps verdwenen als hij op skiles is. De politie legt een link met een oude zaak, maar zoeken zij wel in de goede richting?

Zomernacht

Laurien gaat de eerste week van haar zomervakantie altijd als leiding mee tijdens een jeugdkamp. Lang geleden is er een kind tijdens kamp verdronken. Gaat dit nu weer gebeuren?

Zoutelande

In ‘Zoutelande’ – de vijfde titel in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Linda van Rijn – raakt Eline verstrikt in een web. Gert en Lydia gedragen zich vreemd, maar kan ze er achter komen wat er aan de hand is?

Casa Ibiza

Anna en haar broer erven een vakantiehuis op Ibiza. Samen met Ciska gaat ze het huis klaar maken om het te verhuren, maar dan vindt ze iets dat haar doet denken aan haar verleden.

Costa Brava

In het achtste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Linda van Rijn gaat het niet goed tussen Irene en Jacco. Toch gaan ze als gezin met hun twee kinderen op vakantie, maar dan ontmoet ze Bob.

Winterwereld

Tijdens een weekendje weg met vrienden komt Lara er achter dat haar vriend haar heeft bedrogen. Ze kan niet meer in het vakantiehuisje blijven en gaat er vandoor. Vinden de vrienden haar nog terug?

Zomerhuis

Het laatste boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Linda van Rijn is ‘Zomerhuis’. Eva, Leon en hun pasgeboren baby gaan op vakantie om even helemaal tot rust te komen. Krijgen ze ook dat wat ze van hun vakantie gehoopt hadden?

Tot slot

Door de beschrijving van de details weet je dat de auteur elke plaats in haar boeken goed kende. Dat maakt een boek van Linda van Rijn zo ontzettend spannend.