Bij de Nederlandse auteur Corine Hartmann zit schrijven in het bloed. Dat lees je ook in de beknopte paragraaf over haar leven. In de link naar haar complete bibliografie op volgorde vind je alle boeken van de auteur. In dit artikel ligt de focus op Corine Hartmanns top 10 met beste boeken. Ben jij gek van een goede detective? Lees dan onderstaande review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Corine Hartmann.

Complete bibliografie op volgorde

  • Zie hier alle boeken van Corine Hartmann.

Korte biografie over Corine Hartmann

Corine Hartmann is in 1964 geboren. Meer dan 10 jaar lang was ze als tekstschrijver betrokken bij haar eigen reclamebureau, voordat ze de overstap maakte naar het schrijven van boeken. Ze heeft zelfs een officiële opleiding tot auteur gevolgd en haar boeken hebben diverse nominaties of prijzen in de wacht gesleept.

Top 10 beste boeken van Corine Hartmann

Doodskleed

In het eerste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Corine Hartmann kan Jessica Haider haar speurneus als rechercheur aan het werk zetten om diegene die een virus aan het verspreiden is te stoppen.

Een vlaag van waanzin

Lees beide kanten van het verhaal van het perfecte gezin, dat uiteindelijk toch niet zo ideaal blijkt te zijn als de buitenwereld dacht.

Open einde

Kan Nelleke in ‘Open einde’ – het derde boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Corine Hartmann – haar onderbuikgevoel volgen als het om de moord op een restaurateur gaat?

Tweede adem

Nelleke is met twee zoektochten bezig; eentje is privé, de ander heeft met haar werk als rechercheur te maken na de moord op de vrouw van de dierenarts.

Glashard

Wat doet Jessica Haider als de normale rechtsgang niet functioneert? Ze gaat bij een geheime club die orde op zaken stelt. Deze keer gaat ze het gevecht aan met iemand die vermoedelijk bloeddiamanten uit Zimbabwe haalt.

Hels verlangen

Het zesde boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Corine Hartmann draait om Sophie die in coma is. Moeder Emma wil maar een ding en dat is diegene pakken die voor de coma verantwoordelijk is.

Zielloos

Jessica Haider gaat deze keer op zoek naar een seriemoordenaar die bij elke moord een boodschap lijkt duidelijk te willen maken.

IJskoud

In ‘IJskoud’ – de volgende titel in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Corine Hartmann – opent Jessica Haider op twee fronten de aanval: de moord op een mediamagnaat onderzoeken en infiltreren bij een bedrijf waar wetenschappelijk onderzoeken plaatsvinden.

Stormvloed

Vonne doet er alles aan om haar gezin te beschermen als haar man steeds dichter bij een moordenaar komt. Lukt dit haar?

Zwarte weduwe

Het laatste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Corine Hartmann heeft de auteur samen met Tomas Ross geschreven. Een special-forces team moet een complot ontrafelen en nieuwe aanslagen zien tegen te houden.

Kortom

Alle boeken van Corine Hartmann zijn zinderend spannend, maar wanneer het verhaal zich in jouw regio afspeelt, wordt het nog veel enger en geloofwaardiger.