Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Marjan van den Berg

Je hebt vast al eens iets van Marjan van den Berg gelezen, of dat nou heel bewust was of niet. De  auteur is namelijk een bezig bijtje en schrijft voor diverse media. De top 10 met haar beste boeken vormt de hoofdmoot van dit artikel, maar natuurlijk helpen we je ook graag aan een totaaloverzicht in de bibliografie op volgorde. Zo kun je zelf kijken of je na deze top 10 nog meer van haar wilt lezen.

Start als eerste met het lezen van de lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Marjan van den Berg om te ontdekken wat jouw volgende boek wordt.

Complete bibliografie op volgorde

  • Bekijk hier alle boeken van Marjan van den Berg.

Korte biografie over Marjan van den Berg

Marjan van den Berg is in 1955 geboren en aanvankelijk gaat ze als lerares aan het werk. Ze is daarna artikelen voor dagbladen en magazines gaan schrijven en ‘Sanne’ (in de Margriet) is hiervan wellicht het bekendst. Behalve deze artikelen heeft Marjan van den Berg vele boeken geschreven, waarvan de meesten romans, maar ook een enkele thriller.

Top 10 beste boeken van Marjan van den Berg

Komt goed, Sanne

Dit eerste boek in het artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Marjan van den Berg is maar liefst het vijftiend boek in de Sanne-reeks.

Droom maar, Sanne

Lees in boek veertien over Sanne over de afspraakjes van haar vriendin Marleen, reisjes naar Ameland en een naderende bruiloft.

Voor altijd Sanne

In het dertiende boek gaat Sanne op zoek naar haar lief die naar een huis in Frankrijk is vertrokken en daarna niets meer van zich laat horen.

Echt Sanne

Boek negen in de Sanne-reeks – en de volgende in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Marjan van den Berg – draait om veel negatieve energie in het leven van Sanne en hoe hond Hazal toch altijd weer dat lichtpuntje is.

Het leven is leuk

In boek twaalf over Sanne’s leven staat ze op het punt te trouwen met Thijs, totdat ze koudwatervrees begint te krijgen.

Joy

‘Joy’ is een boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Marjan van den Berg dat buiten de Sanne-reeks valt. Joy herkent een stem uit een ver verleden die ze liever niet had willen horen.

Die Sanne

In boek tien gaat Sanne’s zoon trouwen en tijdens een wandeling komt ze een interessante man tegen.

Gewoon Sanne

In ‘Gewoon Sanne’ – het achtste boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Marjan van den Berg – gaat Sanne al conciërge aan het werk op een school en krijgt ze onverwacht een erfenis.

Weg van Sanne

‘Weg van Sanne’ is boek zestien alweer. Sanne vertrekt naar Italië om er achter te komen wat er in Ruts leven speelt.

Zo Sanne

Het laatste boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Marjan van den Berg is boek acht in de reeks. Sanne en Rob zijn inmiddels gescheiden en ze probeert te ontdekken wat hij voor haar geheim houdt.

Kortom

Uit deze top 10 blijkt wel hoeveel mensen fan zijn van de columns over het leven van Sanne. Toch heeft Marjan van den Berg nog vele andere boeken geschreven die de moeite waard zijn.