Ontdek hier alle Arsène Lupin boeken op volgorde

Ben jij helemaal verslaafd aan de serie Arsène Lupin op Netflix? Dan wil je misschien ook de boeken wel eens lezen. Ontdek een groot deel van de Arsène Lupin boeken op volgorde in dit artikel.

De top 10 met meest boeiende Arsène Lupin boeken op volgorde

De drie misdaden van Arsène Lupin

In deze eerste titel van de Arsène Lupin boeken op volgorde zit Arsène Lupin zit in de gevangenis. Lukt het hem om vanaf die afgezonderde plek zijn onschuld te bewijzen van de moorden waar hij verantwoordelijk voor gehouden wordt?

De kristallen stop

Een papier dat in de kristallen stop verstopt is, moet in de handen van Arsène Lupin komen voordat iemand die niet schuldig is aan een strafbaar feit bestraft wordt.

Het dubbelleven van Arsène Lupin

Arsène Lupin loopt weer eens het risico om veroordeeld te worden voor iets dat hij niet heeft gedaan. Kan hij de echte dader op het spoor komen voordat het te laat is?

Ladelichter van eer

Arsène Lupin verdwijnt achter de tralies, maar het lukt hem op wonderbaarlijke wijze – en nooit zoals je verwacht – om weer vrij te komen. Welk avontuur wacht hem buiten de tralies op? Dit is wederom een spannend verhaal in deze reeks met de Arsène Lupin boeken op volgorde.

Arsène Lupin, gentleman inbreker

In deze bundel krijg je de eerste negen verhalen over de hoofdrolspeler Arsène Lupin. Het is verrassend hoe je oordeel over deze persoon gaandeweg het lezen kan veranderen.

Arsène Lupin tegen Herlock Sholmes

‘Arsène Lupin tegen Herlock Sholmes’ is het volgende exemplaar in deze lijst met de Arsène Lupin boeken op volgorde. Het bevat twee verhalen.

De holle naald

Iedereen denkt dat Arsène Lupin dood is, maar waar is dan zijn lichaam gebleven? Isidore Beautrelet denkt dat er iets anders gebeurd is en gaat op onderzoek uit.

The Confessions of Arsène Lupin

In dit Engelstalige boek tref je diverse kortere verhalen van auteur Maurice Leblanc (de schrijver van Arsène Lupin) aan. Val jij ook voor de charmes van deze gentleman dief?

The Many Faces of Arsène Lupin

In deze bijzondere Engelstalige uitgave zijn zeven verhalen toegevoegd die je nergens anders vindt: twee zijn nog niet eerder in het Engels verschenen en vijf zijn zelfs speciaal voor dit boek geschreven.

The Eight Strokes of the Clock

De laatste titel in deze lijst met de Arsène Lupin boeken op volgorde is ‘The Eight Strokes of the Clock’. In dit boek is Arsène Lupin bang dat zijn grote liefde mee is genomen door een moordenaar die al zes vrouwen vermoord heeft. Kan hij haar redden?

Tot slot

Hoewel de serie op Netflix een prachtige vertolking van de verhalen over Arsène Lupin is, kun je door de boeken te lezen toch meer je eigen verbeelding er op loslaten.