De Prinsessen van Fantasia boeken op volgorde – lees er hier alles over

Thea Stilton is de schrijfster van de Prinsessen van Fantasia boeken en alles draait in de boekenserie om de vijf prinsessen die elk aan het hoofd staan van hun eigen gebied.

De top 6 met Prinsessen van Fantasia boeken op volgorde

De ijsprinses

Een wolf is alles wat de prinses heeft om zich te redden van het kwaad dat haar rijk probeert binnen de dringen. Kan de wolf ervoor zorgen dat bepaalde informatie van de prinses voor altijd verborgen blijft?

De koraalprinses

In het tweede boek binnen de serie Prinsessen van Fantasia boeken op volgorde moet Kalea het eiland verdedigen tegen indringers. Als er iemand op het strand aanspoelt, verwacht niemand dat er opzet in het spel is. Als Kalea iets uit huis kwijt is, begint pas te dagen dat het aanspoelen van de man misschien geen toeval was.

De woestijnprinses

Tijdens een evenement in de woestijn heeft prinses Samah haar handen vol aan de organisatie en de bijzondere gasten die dit jaar aanwezig zullen zijn.

De heks van weer en wind

In het volgende boek op deze lijst met Prinsessen van Fantasia boeken op volgorde zitten prinses Yara en prinses Samah flink in de problemen. Ze willen hun familie alarmeren, maar zitten zelf opgesloten in het kasteel van de heksen, kasteel Obscuur. Kunnen ze vanaf die plek nog iets doen om paleis Arcadia te bereiken?

De schaduwprinses

Prinses Diamante heeft de leiding over alles wat zich onder de grond afspeelt. Het is het Rijk dat haar vader haar heeft gegeven en waar ze zich verantwoordelijke voor voelt, net als haar vier zussen die ook ieder een Rijk toebedeeld hebben gekregen. Welk gevaar ligt er op de loer voor prinses Diamante?

De koningin van de slaap

Dit is het laatste boek in de lijst met Prinsessen van Fantasia boeken op volgorde en ook het laatste boek in deze top 6. De vader van de vijf prinsessen is terug en brengt de zussen bij elkaar met een speciaal doel. Zullen de prinsessen nu eindelijk snappen waar het bewaren van het geheim al die tijd voor gediend heeft?

Tot slot

Boek 6 moet je echt als laatste lezen, omdat het je inzicht geeft in wat er de boeken daarvoor allemaal gebeurd is (en waarom). Alle puzzelstukjes vallen in boek 6 in elkaar.