Zie alle Kippevel boeken op volgorde en op een rij

R. L. Stine is een van de bekendste schrijvers van kinderboeken en met de boekenserie Kippevel scoort hij zowel in eigen land als in het buitenland hoge ogen bij de doelgroep. Laat je verrassen door alle situaties waar de hoofdrolspelers van elk boek zich weer uit weten te redden.

De top 10 met de beste Kippevel boeken van R. L. Stine op volgorde

Kamp nachtmerrie

Ga jij binnenkort met de tent op vakantie naar het buitenland en ben je een beetje huiverig voor de insecten of andere dieren die je daar kunt tegenkomen? Dan moet je dit spannende boek – de nummer een in deze lijst met de tien beste Kippevel boeken op volgorde – absoluut gelezen hebben.

Het kloddermonster

Tessa en Robin worden achterna gezeten door het kloddermonster. Zal hij hen te pakken krijgen of lukt het ze om te ontsnappen?

Horrorhuis

De volgende titel in deze lijst met Kippevel boeken op volgorde is ‘Horrorhuis’. Stephanie en Mick horen stemmen in het huis en gaan naar binnen, maar dan blijkt dat het een horrorhuis is waar hun vrienden helemaal niet zijn.

Het spookt bij de buren

Chantal lijkt te bevriezen wanneer er een spook in haar buurt komt. Is het de angst die haar verlamt? Of heeft het spook bepaalde krachten over haar lichaam?

Een buitenaards drankje

Een toverdrankje dat je slimmer maakt? In het volgende boek in deze review met Kippevel boeken op volgorde wil Nick wel een gokje wagen en Lindy steunt hem.

Monsterbloed

Als de tante van Steffie met een mes met groene slijm verschijnt, weet Matthijs niet goed wat hij moet denken. Is het monsterbloed? Dat kan het toch alleen maar zijn?

We zijn niet alleen

Na de verhuizing gaan Rik en Eva hun kamer inrichten. Ze horen ergens kinderen in huis, maar hoe kan dat, want zij zijn toch de enige aanwezigen? ‘We zijn niet alleen’ – de nummer zeven in deze lijst met Kippevel boeken op volgorde – wil je in een keer uitlezen.

Eet smakelijk

Alex en Mirande bespieden meneer Mortman. Alex gelooft Miranda  namelijk niet als zij zegt dat hij dieren eet en daarna van lichaam verandert. Klopt het wat ze beweert?

Een griezel met zes poten

Wanneer Sander in het lichaam van een insect wakker wordt, kan hij dit niet geloven. Hoe redt hij zich hier nou weer uit?

Help, hij leeft!

Het laatste boek in deze lijst met Kippevel boeken op volgorde is ‘Help, hij leeft!’. In het boek komt een houten pop (voor buiksprekers) tot leven en of Linda en Mick daar blij mee zijn, moet maar blijken.

Tot slot

De boeken van R. L. Stine zullen de fantasie van je kind prikkelen, maar ze zijn zeker niet geschikt voor kinderen die bang aangelegd zijn of die zelf al fantasie genoeg (of te veel) hebben.