Alle Superjuffie boeken op volgorde – voor de liefhebber

De boeken over Superjuffie gaan over Juf Josje. Dit is geen gewone juf en daarom zijn de boeken populair bij kinderen van rond de zeven jaar.

De top 10 met de gaafste Superjuffie boeken op volgorde

Superjuffie!

Superjuffie is de redder in nood als de baas van de dierentuin ineens verdwenen is. In de klas is het net als altijd weer dolle pret met de gekke fratsen van Juf Josje. De klas kan er maar geen genoeg van krijgen.

Superjuffie komt in actie

Het volgende boek in de lijst met Superjuffie boeken op volgorde is een speciale uitgave voor kinderen die met dyslexie worstelen. Dit boek helpt hen om het verhaal van Superjuffie te lezen.

Superjuffie en het apencircus

Meester Snor is niet favoriet bij Juf Josje, maar ze kan deze keer moeilijk om hem heen. Verder is er een circus in de buurt en daar gaat Superjuffie met de hele klas naartoe.  

Superjuffie in Australië

Het vierde boek in deze review met Superjuffie boeken op volgorde brengt Juf Josje naar Australië waar ze vrijwilligerswerk bij de koala’s gaan doen. De hulp is hard nodig, want er zijn grote branden in Australië die de dieren bedreigen.

Superjuffie op de Zuidpool

Als Juf Josje iets niet meer had verwacht, dan is het trouwen. En toch is het zo, want Hakim is helemaal blij met wie Superjuffie is. Tijdens de trouwdag loopt het niet helemaal zoals gepland en de klas (en Hakim) moeten Juf Josje gaan helpen.

Superjuffie op kamp

Zoals in elk van de Superjuffie boeken op volgorde vinden de kinderen (en Juf Josje) niks aan Meester Snor. Als hij dan ook nog mee op kamp moet, hopen ze er allemaal maar het beste van.

Superjuffie in de jungle

Superjuffie moet haar netwerk inschakelen om te voorkomen dat de jungle volgebouwd wordt met luxe vakantieverblijven. Het zal toch niet zo zijn dat de tropische dieren moeten wijken voor toeristen?

Superjuffie in de soep

Het achtste boek in de serie Superjuffie boeken op volgorde is ‘Superjuffie in de soep’. Als je je kind iets wilt leren over de oceaan en hoe we er als mens een potje van aan het maken zijn, dan kan dit boek van Superjuffie wel eens uitkomst bieden.

Superjuffie op safari

Juf Josje hoeft haar pakje maar aan te trekken en ze is Superjuffie. Deze keer probeert ze heel veel dieren te redden en de vraag is of ze wel genoeg kracht heeft dat dat allemaal in een boek lukt.

Het nieuwe grote Superjuffie doeboek

Van alle Superjuffie boeken op volgorde is deze laatste misschien wel het allerleukst om te krijgen. Er staan niet alleen verhalen in dit doeboek, maar ook puzzels, recepten en allerlei andere leuke activiteiten om uit te voeren als je vrij bent.

Afsluiting

Superjuffie is razend populair bij kinderen en ze kunnen zich helemaal inleven in de magische krachten van de juf. Dat maakt de serie boeken ook zo’n succes. We hopen dan ook dat er gauw nog meer Superjuffie boeken uitkomen.