Zie hier alle Geronimo Stilton boeken en de ideale volgorde om ze te lezen

Geronimo Stilton is een muis en ook de auteur van onderstaande boekenlijst.

De top 10 met de leukste Geronimo Stilton boeken op volgorde

Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton

In dit eerste boek in de lijst met Geronimo Stilton boeken op volgorde is Geronimo op zoek naar een assistent. Hij neemt iemand aan om hem te helpen, maar realiseert zich niet dat hij alleen maar op de positieve kwaliteiten heeft gefocust. Hij komt er vanzelf achter wat de minder positieve dingen aan zijn nieuw assistent zijn.

Een noodkreet uit Transmuizanië

Klem moet door Geronimo en zijn team worden gered, want hij zit vast in Transmuizanië. Maar Geronimo houdt helemaal niet van vleermuizen en laten die nou net in het spookkasteel zitten waar Klem zich bevindt.

Echte muizenliefde is als kaas

Het volgende boek in deze review met Geronimo Stilton boeken op volgorde gaat over Geronimo die – ook al wil hij helemaal niet – zich gedwongen voelt om mee op vakantie te gaan. Eenmaal op de boot blijkt iemand verliefd op hem te zijn en nu moet hij zien te voorkomen dat hij met een verloofde – die hij niet ziet zitten – weer van boord stapt.

Bungelend aan een staartje

Geronimo gaat met zijn vaste team  – Thea, Benjamin en Klem – naar de Himalaya om uit te zoeken wat er aan de hand is met de professor die hem in paniek belde en vroeg om een dagboek te brengen.

De familie Duistermuis

Geronimo komt door Duifje Duistermuis terecht in Schedelslot. Hij vindt het echter maar een rare plek en moet oppassen dat hij zonder kleerscheuren weer thuiskomt.

Het geheimzinnige geschrift van Nostradamuis

Het zesde boek in de lijst met Geronimo Stilton boeken op volgorde is ‘Het geheimzinnige geschrift van Nostradamuis’, waarin Geronimo het manuscript van een toekomstvoorspellende muis in handen krijgt. Als het manuscript ineens weg is, wordt de kans om het te publiceren steeds kleiner.

Griezelen in de achtbaan

Dit boek gaat over een kermisbezoek en Geronimo ontdekt niet alleen welke kermisattracties er zijn, maar ook hoe het er achter de schermen van de kermis uitziet.

Kaas op wielen

De achtste titel in dit artikel met Geronimo Stilton boeken op volgorde draait om het plan van de opa van Geronimo om naar Muisbekistan te reizen. Ze vertrekken met zijn allen – ook al verwachten ze er weinig van – met een camper. Tegen alle verwachtingen in vinden ze toch iets speciaals in Muisbekistan.

De piraten van de Zilveren Kattenklauw

Als er bij het printen van de Gouden Gids van alles fout is gegaan, zijn de inwoners van Rokford niet blij met Geronimo. Hij gaat daarom graag op een uitnodiging van Klem in om naar een eiland te gaan.

Een wilde rit

Het laatste boek op deze lijst met Geronimo Stilton boeken op volgorde is ‘Een wilde rit’. Alles draait in dit boek om het vinden van een bijzonder pepertje, waarmee Geronimo een wedstrijd kan winnen. Hij kan niet alleen geld, maar ook een lekker toetje winnen als hij het pepertje als eerste vindt.

Kortom

De boeken over muis Geronimo Stilton zijn bedoeld voor lezers tussen de 6 en 12 jaar. De boeken hoeven overigens niet op volgorde gelezen te worden, want elk verhaal staat los van elkaar.