Lees wat je moet weten over de MZZLmeiden boeken op volgorde

Marion van de Coolwijk heeft vele kinderboeken geschreven, zoals ‘De Cupcakeclub’ en ‘MZZLmeiden’. Ze heeft vele prijzen gewonnen met haar boeken en probeert kinderen op een leuke manier iets mee te geven over het leven.

De top 10 met de gaafste MZZLmeiden boeken op volgorde

BFF

Als Tanja en haar zussen na het overlijden van diegene die hen in het weeshuis verzorgde een kistje met persoonlijke spulletjes krijgt, ontstaat er ruzie. Er zit iets in het kistje dat de zusjes op een dwaalspoor brengt.

Geheimen

De tweede titel in deze lijst met MZZLmeiden boeken op volgorde is ‘Geheimen’. Kim, Joan en Hanna zijn in Parijs voor de modeshows. Tanja moet hier optreden, maar dat gaat niet helemaal van een leien dakje als ze last heeft van een stalker.

Winterlove

Een zussenvakantie in de sneeuw loopt anders dan van te voren gepland, omdat niet iedereen zich aan de afspraken heeft gehouden. Gelukkig brengt de sneeuw ook leuke momenten en zelfs verliefdheid.

MZZLmeiden in Hollywood

Voor de meiden die zelf beroemd willen worden is dit een van de leukste boeken uit de serie MZZLmeiden boeken op volgorde. Het verhaal in dit boek speelt zich af in Hollywood en dat kan alleen maar glitter en glamour betekenen.

MZZLmeiden gaan los

‘MZZLmeiden gaan los’ gaat vooral over ruzie en smaakverschil; over appartementen, over inrichting, over wie waar met wie gaat samenwonen. Gelukkig is er ook nog de liefde, die maakt veel goed.

Party!

De drieling die in de deze lijst met MZZLmeiden boeken op volgorde de hoofdpersonen zijn, groeien op en gaan de hele wereld over. Deze keer zijn ze in Londen voor een verjaardag en het tripje combineren ze met nog een aantal andere activiteiten.

Verliefd

Joan Hanna en Tanja zijn in Monaco, maar niet voor vakantie. Ze hebben een undercoveropdracht van hun oom gekregen om een hotel uit te testen. Dat doet de drieling graag en natuurlijk lopen er veel knappe jongens rond die de aandacht van de meiden trekken.

MZZLmeiden on tour

Het achtste boek in deze review met MZZLmeiden boeken op volgorde is ‘On tour’. De drieling gaat met hun vader op reis omdat hij in Italië gaat optreden. De reis neemt een bijzondere wending als het om de liefde, zingen en hun eigen vader gaat.

MZZLmeiden en de paparazzi

In het volgende boek in deze serie met MZZLmeiden boeken op volgorde krijgt de drieling met paparazzi te maken. Dat komt omdat hun vader een beroemd iemand blijkt te zijn. Alle aandacht is nieuw voor de zussen. En de verliefdheid die ook nog de kop op steekt zorgt voor spannende situaties.

MZZLmeiden

Dit is het eerste boek in de MZZLmeiden-serie en hierin ontdekken drie meiden – die eerder niet van elkaars bestaan afwisten – dat ze niet alleen zussen, maar ook nog eens een drieling zijn.

Kortom

De boeken van Marion van de Coolwijk zijn spannend vanwege de situaties die de drieling meemaakt als ze opgroeien. Zaken als verliefdheid, reizen en zelfstandig worden zijn terugkerende thema’s.