Bekijk welke Ridders van Fantasia boeken op volgorde er zijn

Geronimo Stilton heeft meerdere losse boeken en boekenseries geschreven. De Ridders van Fantasia is weer een spannend vervolg op de Kronieken van Fantasia en je komt een aantal van dezelfde karakters tegen.

De top 10 met Ridders van Fantasia boeken op volgorde

Het dromenlabyrint

De Dromers op het Dromeneiland zijn in een diepe slaap gebracht, maar daar lijkt verandering in te komen als iemand het Dromeneiland in zijn macht wil hebben. De ridders trekken ten strijde om ervoor te zorgen dat de Dromers niet wakker gemaakt zullen worden en het eiland niet in verkeerde handen valt.

Het kristallen zwaard

Het volgende boek in deze lijst met Ridders van Fantasia boeken op volgorde is ‘Het kristallen zwaard’. Argos staat aan het hoofd van een slavenrijk en de moeder van Alquin blijkt daar ook te zitten. Hij wil haar laten ontsnappen en haar vrijheid teruggeven. Gaat Alquin dit lukken?

Het ontwaken der reuzen

In ‘Het ontwaken der reuzen’ gaat het helaas niet om goedgezinde reuzen. En dat is ook precies waarom ze ooit in een diepe slaap zijn gebracht en niemand meer kwaad kunnen doen. Tot nu tenminste, want het blijkt dat iemand van plan is om de reuzen weer uit hun slaap te gaan halen. Dat zou voor Fantasia en het volk een flinke tegenslag zijn.

De duistere kroon

Het laatste boek in deze review met Ridders van Fantasia boeken op volgorde gaat over de toverkroon die ontvreemd is door de Spinnenkoningin. De ridders moeten de kroon terughalen en ervoor zorgen dat Fantasia kan blijven bestaan.

Afsluiting

De Ridders van Fantasia is een spannende fantasieserie met verhalen die je meeslepen. Het leuke van de karakters is dat ze in de eerdere serie ook al voorkomen. Je kunt dus lekker lang door blijven lezen als je van het fantasiegenre en de boeken van Geronimo Stilton houdt.