Bekijk welke Koen Kampioen boeken op volgorde er zijn

Fred Diks kun je kennen van zijn serie boeken over Professor S. en een aantal losse boeken over voetbal. Ook de reeks Koen Kampioen heeft hij bedacht. Hieronder vind je een top tien over deze voetbalheld.

De top 10 met de leukste Koen Kampioen boeken op volgorde

Koen Kampioen helpt de club

Koen en Gijs kunnen waarschijnlijk niet mee spelen in de wedstrijd, niet alleen omdat ze gewond zijn – Gijs heeft blaren op zijn handen en Koen is door zijn enkel gegaan – maar ook omdat ze geen materiaal meer hebben. Het materialenhok is namelijk afgebrand en Koen en Gijs hebben niet kunnen redden. Kunnen ze toch nog een wedstrijd spelen?

Koen Kampioen en de superbeker

In het tweede boek op deze lijst met Koen Kampioen boeken op volgorde zou het zomaar kunnen dat Koen op school een hele grote beker gaat winnen. Kan hij – en de rest van het team – zo goed voetballen dat ze tijdens de wedstrijd als beste uit de bus komen?

Koen Kampioen komt in de krant

Als de vader van Koen hem graag vertelt over ooit eens in de krant gestaan te hebben, wil Koen dat ook. Maar om dat te bereiken moet het team een wedstrijd tegen de ouders winnen. Gaat ze dat lukken? Of stond Koens vader niet voor niets in de krant?

Koen Kampioen en zijn eerste interland

In het volgende boek in deze review met Koen Kampioen boeken op volgorde krijgt Koen een brief dat hij bij een nieuw team mag gaan voetballen. Eerst is er een trainingskamp waar hij alles moet laten zien wat hij kan.

Koen Kampioen gaat internationaal

Koen komt in zijn nieuwe team terecht en worstelt met het niveau van de andere spelers in zijn team. Nu zit hij met de profclub in Spanje en moet hij echt laten zien wat hij waard is. Gaat dit lukken, of heeft hij terecht twijfels over zijn eigen voetbalkwaliteiten?

Koen Kampioen is jarig

Zoals de titel al aangeeft, draait alles in dit boek om de verjaardag van Koen. Er is niet alleen een heel bijzondere taart, maar er zijn ook spannende cadeaus en leuke activiteiten.

Koen Kampioen – Avontuur bij FC Top

In ‘Avontuur bij FC Top’ – boek acht in de reeks Koen Kampioen boeken op volgorde – gaat het team kamperen bij de club. Zo zijn ze er vroeg bij als de volgende ochtend een wedstrijd gespeeld moet worden.

Koen Kampioen – Samen sterk

Als de vaste trainer van de voetbalclub van Koen niet bij de trainingen aanwezig kan zijn, blijken de invallers ook zo hun kwaliteiten te hebben. Ze leren andere dingen dan normaal, maar betekent dit ook dat ze hun focus voor de wedstrijd kunnen behouden? Of draait alles nu om de trucjes die ze tijdens de afwezigheid van hun eigen trainer geleerd hebben?

Koen Kampioen op tv

Koen denkt in het volgende boek op de lijst met Koen Kampioen boeken op volgorde dat hij kans maakt om op televisie te komen. Een serie over een voetballende jongen; dat moet hem toch lukken?

Koen Kampioen – Snel naar de top

Het laatste boek in dit artikel met Koen Kampioen boeken op volgorde gaat over teams die veranderen. Aukje gaat namelijk ergens anders wonen en daar blijkt dat ze ook goed is in atletiek en niet alleen in voetbal. Raakt Koen een goede speler in zijn team kwijt aan een andere sport?

Tot slot

Als je kind fan is geworden van de Koen Kampioen boeken, dan is het goed om te weten dat er in totaal twintig boeken van zijn verschenen. Let wel op het niveau van de boeken, want er zit verschil in.