Alle Spekkie en Sproet boeken op volgorde en op een rijtje gezet

De boeken over Spekkie en Sproet – geschreven door Vivian den Hollander – zijn geschikt voor kinderen vanaf een jaar of zeven en je hoeft ze niet in een bepaalde volgorde te lezen.

De top 10 met de leukste Spekkie en Sproet boeken op volgorde

Oma vermist

Spekkie en Sproet zijn echte speurneuzen en dat komt goed van pas als oma – nota bene op haar eigen verjaardagsfeestje in het museum – ineens niet meer te vinden is.

Het geheim van de boswachter

Het tweede boek in de lijst met Spekkie en Sproet boeken op volgorde gaat hoofdzakelijk over het bos en alle figuren die je in het bos kunt tegenkomen. De vraag voor Spekkie en Sproet is:  “Wat hebben deze figuren met de bank die in het dorp beroofd is te maken?”

Het raadsel van Roderik

Het speurdersduo gaat weer op zoek en deze keer gaat het om een ketting die een oudere man aan zijn kleindochter wil geven. Hij is de ketting kwijt en Spekkie en Sproet gaan op jacht en houden iedereen in de gaten.

Spekkie en Sproet en de geheimzinnige tekening

Het vierde boek in deze review met Spekkie en Sproet boeken op volgorde is een hele spannende, want een van de twee wordt gepakt als ze een dader waar de politie naar op zoek is besluiten te volgen.

Spekkie en Sproet en de grote verdwijntruc

De grote verdwijntruc in de titel van dit boek verwijst naar meerdere verdwijningen en dat prikkelt de speurdersdrang bij Spekkie en Sproet.

Paniek op het ijs

Boek zes in dit artikel met de Spekkie en Sproet boeken op volgorde – ‘Paniek op het ijs’ – is ook weer een spannende, want er ligt deze winter eindelijk weer eens ijs. Dat betekent een route schaatsen en onderweg ergens anders slapen. Natuurlijk moet er ook gespeurd worden naar vreemde praktijken.

Wachtwoord Amigo

Een wachtwoord moet Spekkie en Sproet helpen bij het bepalen of de nieuwe vriendin van Nelson wel oké is.  

Spekkie en Sproet en de verborgen code

In het volgende exemplaar binnen de reeks Spekkie en Sproet boeken op volgorde gaan de twee speurneuzen een dag mee helpen opruimen als er een verhuizing plaatsvindt.

Een griezelige ontdekking

Dat je als kind niet altijd moet geloven wat een volwassene zegt, lees je in ‘Een griezelige ontdekking’. Spekkie en Sproet gaan weer aan de slag om te ontdekken waarom iemand gelogen heeft over wie hij is.

Complot in de trein

Het tiende en laatste boek in de lijst met Spekkie en Sproet boeken op volgorde speelt zich af in de trein. Spekkie en Sproet gaan namelijk met Nelson mee als hij opgeroepen wordt om als politieagent iets uit te zoeken.

Kortom

Ken jij een kind dat graag detectives leest? Dan zijn de Spekkie en Sproet boeken echt een aanrader. De twee maken van alles mee en lossen allerlei raadsels en problemen op door hun nieuwsgierigheid.