Vind hier alle IzzyLove boeken op volgorde

Dat auteur Manon Sikkel een achtergrond in de psychologie heeft, blijkt wel uit de inhoud van haar kinderboeken. Ze probeert ze te ondersteunen en tips te geven bij het groter worden en hoe om te gaan met onverwachte of ongeplande dingen in het leven.

De top 10 met IzzyLove boeken op volgorde

IzzyLove helpt

Het eerste boek is een bundeling van eerdere columns van Manon Sikkel. Deze columns hebben in de Tina gestaan en de besten zijn geselecteerd voor ‘IzzyLove helpt’. Door een hoofdonderwerp te selecteren en steeds verder te verfijnen, kom je vanzelf bij het antwoord op een vraag.

Villa Valentijn

Boek twee in deze review met IzzyLove boeken op volgorde – Villa Valentijn – draait om Isa die op vakantie is. Ze denkt dat ze weinig zal meemaken deze vakantie, omdat ze bij familie aan het strand verblijft. Isa heeft het echter helemaal mis, want ze beleeft avontuur op avontuur.

Expeditie vriendschap

Als blijkt dat Cato – Isa’s hartsvriendin – naar een locatie ver weg gaat verhuizen, wil Isa hier een stokje voor steken. Als de persoon waarom Cato en haar moeder verhuizen verdwijnt, is er toch geen reden meer om de verhuizing door te laten gaan?

Heartbreak hotel

Het volgende boek in de lijst met IzzyLove boeken op volgorde is ‘Heartbreak hotel’ en zou het hotel zijn naam weer eer aandoen als Isa hier een oude liefde ontmoet?

Voor wie doe jij een moord?

Als je denkt dat je kind best wel eens een jeugdthriller zou willen lezen, dan is dit boek van Manon Sikkel een aanrader. Het gaat om liefde, maar ook om slechte mensen en hoe je ze herkent.

Hoe word ik een koppelaar?

In ‘Hoe word ik een koppelaar’ – het zesde boek in dit artikel met de IzzyLove boeken op volgorde – neemt Isa de rol aan van (je raadt het al): koppelaar. Ze weet van twee personen dat ze elkaar leuk vinden, maar dat ze niet goed weten hoe ze in contact moeten komen met elkaar. Daar steekt Isa een stokje voor.

Hoe lang zijn geheimen houdbaar?

Je staat er misschien niet bij stil, maar sommige geheimen zijn ineens openbaar gemaakt zonder dat jij ervan op de hoogte was. Dus hoe zit dat nou precies met geheimen? En welk geheim bewaart men binnen Isa’s gezin? Ze vertelt het je in dit boek met alle plezier.

Is liefde besmettelijk?

Isa wordt in ‘Is liefde besmettelijk?’ – boek acht op deze lijst met IzzyLove boeken op volgorde – voor het eerst echt verliefd en het zet haar hele leven op zijn kop. Hoe moet het nu verder, nu alles anders is en ze zich nog nooit zo gevoeld heeft?

Holiday on sand

‘Holiday on sand’ bevat niet alleen een zomers verhaal van Isa, maar het is ook een heerlijk vakantiedoeboek waar je uren plezier van zult hebben. Neem het boek mee naar het strand, probeer de ideeën uit als je onderweg bent naar je vakantiebestemming en verzamel de gegevens van je nieuwste vakantievrienden met dit boek.  

Spoedcursus flirten

Flirten – vanuit het standpunt van jongens n meisjes –  is het hoofdonderwerp in het laatste boek in deze review met IzzyLove boeken op volgorde. De tips zijn tot stand gekomen door de eerdere boeken over Isa en de tips die IzzyLove via sociale media toegezonden kreeg.

Tot slot

Je hoeft de IzzyLove boeken niet per definitie op volgorde te lezen, want ze bevatten allemaal leuke en interessante informatie en tips voor tieners. Het leuke is overigens dat er voor iedereen handige weetjes in staan en dus niet alleen voor meisjes.