Blader hier door de lijst met alle Griezelbus boeken op volgorde

Paul van Loon is de schrijver achter de Griezelbus boeken en het genre is bedoeld voor tieners. Met tomeloze fantasie lees je in alle Griezelbus boeken over P. Onnoval en de wereld die een Andere Werkelijkheid heet. Kijk snel naar de lijst met boeken over de Griezelbus.

De top 9 met de spannendste Griezelbus boeken op volgorde

De griezelbus 0

P. Onnoval is de hoofdrolspeler in de Griezelbus en hij is schrijver. Wanneer de Wolfman in zijn leven komt, is Onnoval ineens niet meer die onopvallende en rustige jongen.

De griezelbus 1

Het tweede boek in deze lijst met Griezelbus boeken op volgorde gaat om een schoolreisje, maar niet zomaar eentje. De Griezelbus komt namelijk alle kinderen ophalen en wat er in de Griezelbus gebeurt, is moeilijk uit te leggen aan wie niet in de bus heeft gezeten.

De griezelbus 2

Deze keer is de Griezelbus niet bedoeld voor een schoolreisje, maar wordt het door kinderen gebruikt als ze tegen het slechte weer willen schuilen. Als het onweert, komt de oude bus ineens tot leven en de deur gaat ook al niet meer open.  

De griezelbus 3

De vierde titel in dit artikel met de Griezelbus boeken op volgorde draait om een uitje naar het museum. Als er ineens geen elektriciteit meer in het museum is, blijf je niet bij de rest van de groep, maar ga je op onderzoek uit. Er is echter geen ontkomen aan de Griezelbus.

De griezelbus 4

De kinderen uit de klas geloven niet 100% dat meester Jacques de verhalen die hij vertelt ook zelf schrijft. Hun nieuwsgierigheid overwint het natuurlijk van de angst wanneer de situatie steeds gekker wordt.

De griezelbus 4 ½

De volgende titel in deze lijst met Griezelbus boeken op volgorde is anders dan alle anderen, want het geeft duidelijkheid op de vraag wie P. Onnoval eigenlijk is en waarom hij zo is als hij is.

De griezelbus 5

Als je fantasie in de eerdere boeken nog niet op hol is geslagen, dan zal dat nu zeker gebeuren. Wormenkoppen komen uit het computerscherm van een groep vrienden en P. Onnoval lukt het maar niet om met zijn griezelige verhalen kinderzieltjes te stelen.

De griezelbus 6

In ‘De griezelbus 6’ – de volgende in de lijst met Griezelbus boeken op volgorde – wisselen de verhalen zich af tussen de werkelijkheid en de fantasie van schrijver Onnoval. Lukt het Onnoval om Ferluci op afstand te houden, voordat verhalen realiteit worden?

De griezelbus 7

In het achtste en laatste deel in de Griezelbus boeken op volgorde wordt Onnoval gekidnapt door de Griezelbus. Gino, Izzy en Liselore willen Onnoval gaan redden, zodat hij niet in de handen van Ferluci terecht komt. Zijn ze nog op tijd?

Afsluiting

Het leuke van de Griezelbus boeken is dat je ze niet op volgorde hoeft te lezen. Ze hebben wel allemaal een cijfer, maar elk spannend verhaal staat op zichzelf en is afgerond op de laatste bladzijde.