Ontdek alle Dolfje Weerwolfje boeken en lees ze op volgorde

Dolfje Weerwolfje is het bedenksel van auteur Paul van Loon. De boeken zijn geschikt voor kinderen tussen de zeven en tien jaar en zijn favoriet bij de Kinderjury als er kinderboeken bekroond mogen worden.

De top 10 met de beste Dolfje Weerwolfje boeken op volgorde

Spookweerwolven

Dat niet iedereen hetzelfde hoeft te zijn, blijkt goed uit de personage van neef Leo. Hij heeft een luchtballon en Noura en Dolfje mogen deze keer met hem mee de lucht in.

MeerMonster

In de tweede titel in deze lijst met Dolfje Weerwolfje boeken op volgorde gaat Dolfje naar Schotland. Als er een vreemd diertje in de emmer ontdekt wordt, moet het zo snel mogelijk terug naar de plek waar het per ongeluk gevangen is.

SuperDolfje

Gregor is het nieuwe kind in de klas van Dolfje en Noura. Gregor is bij veel klasgenoten favoriet, maar Dolfje en Noura worden door de nieuweling buitengesloten.  

Dolfje Sneeuwwolfje

Dat wolven zich prima in het bos en in de sneeuw kunnen redden, blijkt uit het volgende boek in deze top 10 met de Dolfje Weerwolfje boeken op volgorde.

Weerwolvenfeest

Als er een weerwolvenfeest is tijdens de volle maan, hoeven Noura en Dolfje geen masker op. Maar dan moet iedereen zijn masker afdoen. Hoe moet dat nou met Noura en Dolfje?

Zilvertand

Oom Zilvertand is in het volgende boek in dit artikel met de Dolfje Weerwolfje boeken op volgorde niet gewenst, omdat hij Dolfje mee wil nemen en niet bij Timmie thuis wil laten blijven. Waarom wil Oom Zilvertand dit toch?

Weerwolvensoep

Jager Knuppel is Dolfje op het spoor en neemt hem gevangen om soep van te koken. Lukt het Dolfje om uiteindelijk niet in de soeppan te eindigen?

Volle maan

In ‘Volle maan’ – het achtste boek in deze lijst met de Dolfje Weerwolfje boeken op volgorde – is Dolfje op kamp. Als het middernacht is en ook nog volle maan, moet Dolfje vluchten om zijn geheim niet te verklappen aan de rest.

Dolfje Weerwolfje

In dit boek worstelt Dolfje met zichzelf, omdat hij ontdekt dat hij een weerwolf is. Lukt het hem om met zijn bijzondere situatie om te gaan?

Nachtmerrieneefje

De laatste titel in deze lijst met de Dolfje Weerwolfje boeken op volgorde draait om het nachtmerrieneefje van Timmie. Dolfje bedenkt iets, maar dat loopt niet zoals hij had verwacht.

Kortom

Soms zit er een extra thema aan de boeken van Paul van Loon en Dolfje Weerwolfje, zoals pestgedrag. Andere keren gaat het gewoon om de avonturen van de kleine weerwolf.