Lees alles over de volgorde van de Dummie de Mummie boeken

Auteur Tosca Menten slaagt er in de boekenserie over Dummie de Mummie in om je kind hardop te laten lachen, maar ook geconcentreerd een spannend verhaal te laten lezen.

De top 10 met de grappigste Dummie de Mummie boeken op volgorde

Dummie de mummie en het masker van Sebek-Ra

In dit eerste boek in de lijst met Dummie de Mummie boeken op volgorde is Dummie tijdens een optocht ineens verdwenen en niemand kan hem vinden. Dan zien zijn klasgenoten op een plek waar ze hem nooit hadden verwacht.

Dummie de mummie en de dans van de cobra

Dummie en Goos zijn helemaal naar New York gereisd waar ze de tofste avonturen meemaken. Zullen de schilderijen van Dummie goed verkopen in deze wereldstad?

Een jonge prins in het oude Egypte

Lees in dit volgende boek in de lijst met de Dummie de Mummie boeken op volgorde over hoe je hart soms iets anders wil dan wat je omgeving voor je in petto heeft.

De tombe van Achnetoet

Dummie keert in ‘De tombe van Achnetoet’ terug naar Egypte. Hij zoekt naar de plek waar hij het graf van zijn vader kan vinden. Lukt het Klaas en Goos om Dummie te helpen in zijn zoektocht?  

Dummie de mummie en de gouden scarabee

In het volgende boek in dit artikel met de Dummie de Mummie boeken op volgorde ontdek je het nieuwe avontuur van Dummie, Goos en Klaas. Gelukkig vinden kinderen de mummie veel minder eng dat volwassenen soms denken.

Dummie de mummie en de schat van Sohorro

Dummie en Goos zijn weer op reis en deze keer gaan ze naar Jamaica. Als ze toevallig een schatkaart vinden, is Dummie dolenthousiast om de schat te vinden.

Dummie de mummie en de ster Thoeban

In ‘Dummie de mummie en de ster Thoeban’ – het zevende boek in deze lijst met Dummie de Mummie boeken op volgorde – reizen Klaas, Dummie en Goos af naar Oostenrijk, omdat ze daar veel beter naar de sterren kunnen kijken en Dummie’s vader kunnen ontdekken.

Dummie de mummie en de smaragd van de Nijl

Elk avontuur is even spannend en bijzonder en deze keer reis je met Dummie en zijn beste vriend af naar Rome. Welke geheimen houdt de stad verborgen en wat leert Dummie in Rome over zijn afkomst?

Dummie de mummie en het geheim van Toemsa

Dummie en Goos hebben een schoolreis naar de zoo. Hier krijgen ze te maken met Toemsa de krokodil en zijn verzorger. Loopt het goed af met de krokodil of eindigt hij toch in een andere zoo?

Dummie de mummie en de drums van Massoeba

In dit laatste boek in de lijst met Dummie de Mummie boeken op volgorde is het Koningsdag. Als Dummie op een rommelmarkt oude amuletten vindt, gelooft hij niet in de magische krachten, totdat er allemaal vreemde en onverklaarbare dingen gebeuren.

Kortom

Kinderen tussen de 7 en 12 jaar lezen de boeken over Dummie de Mummie graag. Heeft jouw kind al een boek van Dummie gelezen?