Alle Thea Stilton boeken op volgorde – voor de echte fan

Thea Stilton schrijft diverse kinderboeken en boekenseries en ze doet dit voor verschillende leeftijden. Ken jij de boeken van dit bijzondere muisje al?

De top 10 met Thea Stilton boeken op volgorde

Het mysterie van de magische stenen

De Thea Sisters genieten van hun reis naar Engeland, maar ze zijn er ook om te werken. Dat werken wordt ze bemoeilijkt wanneer de kleding voor het toneelstuk ineens weg blijkt te zijn. Waar is het kledingstuk gebleven en vinden ze het nog op tijd terug?

Noorderlicht in Noorwegen

Het tweede boek in deze lijst met Thea Stilton boeken op volgorde gaat over de reis van de Thea Sisters naar Noorwegen. Ze ontdekken het land en worden verrast door het bijzondere Noorderlicht, maar zijn er ook om te achterhalen wie het pakket dat ze gevonden hebben verstuurd heeft.

Wie wint de dans?

Zodra de zomervakantie er weer opzit, gaat iedereen weer terug het klaslokaal in. Gelukkig zijn er ook leuke dingen op school, zoals de danswedstrijd waar ze aan deelnemen.

Red de paarden

‘Red de paarden’ – boek vier in deze review met Thea Stilton boeken op volgorde – verwijst naar de stalbrand en het paard dat verdwenen is. Kunnen de Thea Sisters de eigenaren van de boerderij helpen met de paarden en dan vooral het paard dat kwijt is terugvinden?

Een Midzomernachtdroom

Wat gebeurt er als je magie op een verkeerde manier gebruikt? Dan gebeuren er gekke dingen in de wereld, zoals dieren die verliefd worden op mensen of sprookjesfiguren.  

Vakantie aan de Côte d’Azur

In het zesde boek op deze lijst met Thea Stilton boeken op volgorde is het zomervakantie en die vieren de Thea Sisters aan de Côte d’Azur. Maar de vakantie is al snel voorbij als blijkt dat er dieven aan de kust actief zijn.

Sybil

De zes die altijd bij elkaar hadden moeten blijven, worden door een toverspreuk uit elkaar gedreven. Sybil heeft een vermoeden wat er aan de hand is, maar kan niet voorkomen dat de zes eerst hun eigen pad gaan. Vinden ze elkaar weer terug zodra ze beseffen dat ze niet zonder elkaar kunnen?

Toestand in Tunesië

De volgende vakantie staat weer voor de deur voor de Thea Sisters. In het achtste boek in dit artikel met Thea Stilton boeken op volgorde gaat de reis naar Tunesië. Weer komt er niks van vakantie en hebben de zussen het hartstikke druk met dierensmokkel tegengaan.

Nooit kopje-onder!

De Thea Sisters helpen een nieuweling in de klas. Ze kan namelijk niet zwemmen en deze zwakte wordt uitgebuit door iemand anders in de klas die niet kan hebben dat er een klik is tussen de nieuweling en de vijf zussen.

Het spook van de opera

De allerlaatste titel op deze lijst met Thea Stilton boeken op volgorde is ‘Het spook van de opera’. Het verhaal is gebaseerd op het origineel, maar heeft nu wel een ‘muizenjasje’ gekregen.

Afsluiting

De boeken van Thea Stilton houden de aandacht goed vast en dat is leuk, want dan blijft je kind langer doorlezen dan je misschien verwacht had. Alleen tegen bedtijd is het oppassen dat het licht op de slaapkamer niet te lang aanblijft.