Ga alle Heksje Lilly boeken en hun volgorde na

Knister heeft meer dan 40 boeken over heksje Lilly geschreven en het is dan ook niet vreemd dat de boeken prima bij de jonge doelgroep aanslaan.

De top 10 met de leukste Heksje Lilly boeken op volgorde

Monsters, geheime wezens en andere beesten

Je start dit artikel met de Heksje Lilly boeken op volgorde met een dikke bundel en diverse verhalen over heksje Lilly en alles wat ze meemaakt.

Heksje Lilly en de boze farao

Heksje Lilly pakt haar geheime boek met toverspreuken om naar de farao’s te reizen. Als haar broertje een ongelukje in de keuken heeft, gaat zij het opruimen en is haar broertje ineens verdwenen. Zou hij de toverspreuk voorgelezen hebben?

Heksje Lilly en de wensenfles – Heksje Lilly en de vampier met wiebeltanden

In het derde boek in deze lijst met Heksje Lilly boeken op volgorde tref je twee verhalen aan, omdat je het boek kunt omkeren als je het eerste verhaal uit hebt.

Heksje Lilly en de verdwenen elf

Leon – het  broertje van Lilly – valt in tijdens een toneelstuk. Om voor het optreden te oefenen, heeft Lilly de avond ervoor twee hulpjes ingeschakeld. Als Leon en een van de twee hulpjes vervolgens verdwenen zijn, is het aan Lilly om te ontdekken waar de twee zijn.

Heksje Lilly en de Rare ridder – Heksje Lilly en Draakje in de klas

Dit is het tweede omkeerboek in de lijst met Heksje Lilly boeken op volgorde. Het verhaal over de ridder loopt anders dan Lilly wil en hij bezorgt veel overlast. In het tweede verhaal verschijnt er een draakje bij heksje Lilly als ze een slaapfeestje heeft. Natuurlijk mag niemand haar geheim ontdekken.

Heksje Lilly geeft een feestje – Heksje Lilly en Dolle Dino

In dit omkeerboek tovert Lilly een dinosaurus tevoorschijn en geeft ze een feestje waar iedereen het naar zijn zin heeft. Zou jij niet stiekem ook zo’n boek met toverspreuken willen?

Heksje Lilly en de piepkleine pony

Als Leon ziek is, zou hij graag vermaakt willen worden door een pony. Kan heksje Lilly dit voor haar broertje regelen? Of zijn de toverspreuken inmiddels uitgewerkt?

Heksje Lilly en het ijsbeertje – Heksje Lilly en de kleine dolfijn

Het volgende exemplaar in deze lijst met de Heksje Lilly boeken op volgorde bevat wederom twee verhalen. Wie zou er nu in de zomer niet graag een dolfijn in de tuin willen hebben om plezier mee te beleven? Het tweede verhaal gaat over een winterse setting met een ijsbeer.

Heksje Lilly en het toverboek – Heksje Lilly en een piraat in bad

Ook deze twee verhalen zullen weer tot de verbeelding van jonge lezers spreken. Met een toverboek kan iedereen zijn eigen fantasie op de verhalen loslaten.

Heksje Lilly spookt erop los

De laatste titel in deze review met de Heksje Lilly boeken op volgorde is ‘Heksje Lilly spookt erop los’. Leon – het broertje van Lilly – doet alsof hij een spook is en daarom tovert ze er een echt spook bij. Lukt het haar om Leon bang te maken? Of is het alleen maar nog grappiger?

Tot slot

Niet alleen de verhalen over Heksje Lilly zijn de moeite waard, want alleen de tekeningen op de voorkant van elk boek nodigen al uit om je kind een eigen verhaal bij te laten verzinnen.