Verken alle boeken van De waanzinnige boomhut op volgorde

Alle boeken over De waanzinnige boomhut worden geschreven door de Australische auteur Andy Griffiths. Hij weet als geen ander een serie kinderverhalen te schrijven en dat betekent dan ook dat boekenserie ‘De waanzinnige boomhut’ in meerdere talen uitgebracht is.

De top 10 met de meest avontuurlijke De waanzinnige boomhut boeken op volgorde

De waanzinnige boomhut – Het doeboek

Je start dit artikel met De waanzinnige boomhut boeken op volgorde met een doeboek. Dit boek zal je kind heerlijk bezig houden tijdens vakanties of in het weekend.

De waanzinnige boomhut van 130 verdiepingen

De boomhut wordt alsmaar hoger en elke keer worden er weer aparte figuren en onderdelen aan toegevoegd.

De waanzinnige boomhut van 143 verdiepingen

In het volgende boek in deze lijst met De waanzinnige boomhut boeken op volgorde gaan Andy en Terry op kampeeravontuur, maar waar zijn alle andere mensen op de camping ineens gebleven?

De waanzinnige boomhut van 26 verdiepingen

In elk boek komen er 13 nieuwe verdiepingen in de boomhut bij. Deze keer kunnen Andy en Terry met botsauto’s rondrijden, ijsjes eten en in een moddergevecht terecht komen.

De waanzinnige boomhut – Het waanzinnige moppenboek

Dit is weer een aparte uitgave naast de leesboeken en het doeboek, want het volgende exemplaar in dit artikel met De waanzinnige boomhut boeken op volgorde is een moppenboek.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

Voor kinderen met nog maar weinig fantasie zal de boekenserie over de waanzinnige boomhut hun verbeeldingsvermogen prikkelen. Deze keer kunnen Andy en Terry in de boomhut bowlen, op een bijzondere manier snoepjes eten en zwemmen met haaien.

De waanzinnige boomhut van 65 verdiepingen

Hoewel de verhalen de kern van elk boek vormen, mogen de tekeningen zeker ook niet vergeten worden. Dit boek met 65 verdiepingen is de volgende in de serie met De waanzinnige boomhut boeken op volgorde.

De waanzinnige boomhut van 117 verdiepingen

De dertien nieuwe verdiepingen in dit boek over de boomhuttenreeks bevatten pony’s, een museum met ondergoed en een kamer waar je altijd naar een slaapfeestje kan.  

De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen

In het een na laatste boek in deze lijst met De waanzinnige boomhut boeken op volgorde vraag je je af hoe het de auteur telkens toch weer lukt om nieuwe verdiepingen te bedenken. De tekeningen maken het verhaal compleet.

De waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen

Dat een verdieping niet altijd letterlijk een verdieping, maar soms ook een hele andere wereld bevat, wist je al. Deze keer lees je over watervallen, vulkanen, dinosaurussen, achtbanen en trampolines.

Slot

De kans is groot dat je kind een eigen boomhut in de tuin wil hebben als deze boeken favoriet zijn. Ga je mee in het enthousiasme van je kind en maak je je eigen waanzinnige boomhut?