Ga na wat de James Blond boeken op volgorde zijn

Fred Diks heeft heel veel kinderboeken geschreven, zoals de serie over Professor S., Koen Kampioen, de Kameleon, een aantal losse titels en het onderwerp van dit artikel: James Blond. Zie in de drie boeken hieronder hoe detectivebureau Blond en Slim te werk gaat om misdaden op te lossen.

De top 3 met de leukste James Blond boeken op volgorde

Niet te filmen

Het eerste boek van de drie James Blond boeken op volgorde in deze lijst is ‘Niet te filmen’. Speurneuzen James en Kim hebben het maar druk in dit verhaal. Glas op de weg, een filmploeg in huis  en persoonlijke eigendommen die gestolen worden houden de twee aardig bezig. En gaan ze die prijsvraag nou winnen of niet na alles wat ze ervoor gedaan hebben?

Strijd tegen de mummie

James en Kim krijgen de schuld van iets dat ze niet gedaan hebben. Precies het tegenovergestelde is zelfs gebeurd: ze probeerden iemand te redden die langs de weg aangevallen werd. Gaat het ze deze keer lukken om genoeg speurwerk te kunnen verrichten en hiermee hun eigen onschuld te bewijzen?

James Blond en de vermiste rapper

De laatste titel in deze lijst met de James Blond boeken op volgorde gaat over de muziekwereld. Een rapper lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen en toevallig is deze rapper net bij James en Kim op school geweest. Hebben ze zelf iets met de verdwijning van de rapper te maken? En kunnen ze hem ook weer terugvinden?

Kortom

Door de spannende en ondernemende rol van zowel James als Kim, zijn de James Blond boeken van Fred Diks goed te lezen door zowel jongens als meisjes. Wij denken dat ze vooral interessant zijn voor de leeftijd van 8 tot 12 jaar.