Alle Dikkie Dik boeken op volgorde voor kinderen

Niet veel mensen weten dat Dikkie Dik ooit een echte poes was, namelijk die van auteur Jet Boeke.

De top 10 met Dikkie Dik boeken op volgorde

De hele dag op pad met Dikkie Dik

Als je de hele dag met Dikkie Dik meegaat, kom je er via de flappen in dit boek (die je omhoog kunt doen) achter wie en wat hij allemaal tegenkomt.

Dikkie Dik in de dierentuin

In het tweede boek in deze lijst met Dikkie Dik boeken op volgorde gaat de rode kater naar de zoo. Onder de flappen kun je zien welke dieren Dikkie Dik in de zoo ziet.

Dikkie Dik en de kerstmuis

Dit is een echte aanrader voor onder de kerstboom, want Dikkie Dik is in huis aan het jagen om een muis te vangen. Dan ontdekt hij dat er onder de kerstboom niet alleen iets voor de mensen in huis ligt.

Dikkie Dik wacht op Sinterklaas

Was het vorige boek leuk voor de kerst, dan is dit boek in deze review met de Dikkie Dik boeken op volgorde ideaal voor de periode dat Sinterklaas weer in het land is. Dikkie Dik kan maar niet slapen, omdat hij hoopt dat hij Sinterklaas zal ontmoeten.

Dikkie Dik in het bos

Vandaag is Dikkie Dik op avontuur in het bos en daar ontdekt hij wat er allemaal voor beestjes in het bos leven. Je vindt ze achter de bekend flappen.

Dikkie Dik in de tuin

Ook in dit volgende boek in de lijst met Dikkie Dik boeken op volgorde gaat het weer over beestjes, maar deze keer niet over die in het bos, maar over die in de eigen tuin. Heb je zelf een tuin? Kijk of je de beestjes achter de flappen ook bij jou kunt vinden.

Dikkie Dik op de boerderij

Dikkie Dik gaat aan de wandel en komt een boerderij tegen. Hier ziet hij allerlei dieren die hij nog niet kende. Weet jij welke dieren er op de boerderij wonen?

Het grote avonturenboek

Het volgende exemplaar in deze reeks Dikkie Dik boeken op volgorde is anders dan de vorigen, want in dit boek lees je over maar liefst acht verschillende avonturen die de rode kater mee heeft gemaakt.

Speel piano met Dikkie Dik

Ook ‘Speel piano met Dikkie Dik’ is anders dan de normale leesboekjes, want uit dit boekje komt geluid. Je kind leert spelenderwijs het liedje ‘Poesje mauw’ te spelen met de toetsen in dit boek.

Wat een herrie!

Het laatste boek in dit artikel met de Dikkie Dik boeken op volgorde maakt ook geluid, maar dan niet de meest wenselijke geluiden. Dikkie Dik probeert een muis te vangen, maar er gaat helaas van alles mis.

Kortom

Dikkie Dik is niet voor niets de favoriete kater van de kleintjes in Nederland en België. Je ziet hem als strip in een magazine, op de televisie en dus ook in deze leuke boekjes.