Alle De voetbalgoden boeken op een rij en in de juiste volgorde

Gerard van Gemert is een echte sportliefhebber en dat is te merken aan de boeken die hij schrijft. De onderstaande serie stopt niet bij boek 10 en hij is speciaal voor kinderen geschreven die van voetballen houden.

De top 10 met De voetbalgoden boeken op volgorde – voor de voetbalfan

Gevecht op de cup

In het eerste boek op deze lijst met De voetbalgoden boeken op volgorde leer je Stijn en Storm kennen. Zij zijn de hoofdrolspelers en zitten bij FC Rapitas. Het gaat echter niet alleen om voetbal en voetbalwedstrijden, want Stijn is bijvoorbeeld verliefd op Femke, al weet hij nog niet of zij ook iets voor hem voelt.

Gevaarlijk spel

Stijn en Storm zijn op reis om een wedstrijd in het buitenland te spelen. Wat een normale reis had moeten worden, verandert in een spannende paar dagen in Engeland.

Schijnbeweging

In boek drie op de lijst met De voetbalgoden boeken op volgorde ontdekken Stijn en Storm dat er sprake van doping is als ze voor de nationale selectie aan het trainen zijn. Lukt het de twee om zowel het probleem met de doping te verhelderen als in de selectie te komen met het team?

Blessuretijd

Stijn en Storm zijn nu onderdeel van Kick ’69, waar ze altijd al van droomden. Als de ene na de andere blessure zijn tol eist bij het team, moeten de voetbalgoden iets verzinnen om goed voor de dag te kunnen komen voor de WK-kwalificatiewedstrijd.

Kopsterk

In ‘Kopsterk’ – boek vijf in deze lijst met De voetbalgoden boeken op volgorde – krijgt Storm per ongeluk klappen van zijn eigen doelman. Om hem zo snel mogelijk beter te krijgen, roepen ze de hulp in van Bert Pringel.

De zwarte panter

Stijn en Storm komen binnenkort op televisie. Ze spelen namelijk de voorwedstrijd van de halve finale van het WK in Zuid-Afrika. Tussen Stein en Femke gaat het even niet zo goed en Stijn doet zijn best om vanuit het buitenland te ontdekken wat er speelt en hoe het opgelost kan worden.

Buitenspelval

Wanneer het broertje van een tegenstander ziek blijkt te zijn, willen Stijn en Storm er best aan meewerken om de laatste wens van de jongen in vervulling te laten gaan. En of dat nog niet genoeg is, blijkt de liefde ook niet zo makkelijk te zijn als ze dachten.

Vlammend schot

Het volgende boek in deze lijst met De voetbalgoden boeken op volgorde – ‘Vlammend schot’ – is een verhaal over een held zijn en daarna als dader beschuldigd worden van diezelfde actie die je een held heeft gemaakt.

Balbezit

Stijn en Storm krijgen klappen als ze in contact komen met een oude man die ruzie met zijn familie heeft. Stijn weet even niet wat hij moet doen aan de situatie met Femke. Hij worstelt tussen zijn hoofd en zijn hart.

Spookdoelpunt

In het laatste boek op deze lijst met De voetbalgoden boeken op volgorde hebben Stijn en Storm het geschopt tot het team van Jong Oranje en dat betekent dat ze naar het WK mogen. En wat nog veel beter is, is dat er tijdens de wedstrijden scouts van grote clubs aanwezig zullen zijn. Ze zullen hun beste beentje voorzetten.

Kortom

Er zijn nog zeker 10 boeken die niet op deze lijst staan, dus als je kind fan is van de verhalen met Stijn en Storm, dan kan er nog verder gelezen worden.