Alle De Dierenridders boeken op volgorde – je ontdekt ze hier

Alle boeken over De Dierenridders zijn geschreven door Iris Boter en de bijzondere illustraties zijn verzorgd door Mark Janssen.

De top 5 met De Dierenridders boeken op volgorde + een bundel

Een kans voor een kat

In dit eerste boek van de vijf De Dierenridders boeken op volgorde maak je kennis met Koen. Wat is er mis bij Koen thuis en waarom neemt hij niet deel aan de activiteiten, net als alle anderen in de klas? Als de poes van Koen in het asiel eindigt vanwege geldproblemen thuis, willen de Dierenridders dat Koen de poes weer terugkrijgt. Het plan loopt echter even iets anders dan ze hadden verwacht.

De papegaai in de kast

De papegaai van de oma van Amy mag niet mee naar het bejaardentehuis als ze daar moet gaan wonen. De Dierenridders bedenken een oplossing, maar als de papegaai vervolgens niet op de plek is waar ze hem achter hadden gelaten, ontstaan er spannende en grappige situaties.

De hond van nummer 13

‘De hond van nummer 13’ is het derde boek in de reeks De Dierenridders boeken op volgorde en deze keer ziet Pieter hoe de nieuwe buurjongen (die een flink stuk ouder en sterker is) zijn hond buiten op zijn donder geeft. Wat kunnen de Dierenridders doen om de hond te redden?

Een pony op drie hoog

Nora en haar vrienden hebben op Marktplaats een pony gekocht, maar als blijkt dat de pony alleen bij Nora op de flat kan leven, ontstaan er situaties die niet lang door de beugel kunnen. De dierenridders willen de pony daarom weer verkopen, maar welke koper is goed genoeg voor de pony waar ze inmiddels allemaal van zijn gaan houden?

Hero, de superheldenhulphond

Zoë heeft een broertje die een hulphond krijgt. Als Zoë – ondanks dat ze dit niet mag – Hero de hond toch alleen gaat uitlaten, raakt de hond los van de riem en raakt ze hem kwijt. Als ze de hond eindelijk terugvinden, heeft die een hele spannende tijd achter de rug.

Vijf keer in actie!

Het laatste boek in dit artikel met De Dierenridders boeken op volgorde betreft een bundel en dat betekent dat je alle vijf bovenstaande boeken over De Dierenridders samen in een dikker boek krijgt (of in de digitale variant).

Slot

De boeken over De Dierenridders zijn geschikt voor lezers vanaf 7 jaar. Zij zullen zich heerlijk kunnen verplaatsen in de verhalen die de speciale groep klasgenoten meemaken.