Ontdek de Fantastic Beasts boeken op volgorde – dit zijn ze

Als eerste kwam Fantastic Beasts And Where to Find Them uit. Daarna volgde Fantastic Beasts – The Crimes of Grindelwald, diet in 2018 in de bioscoop draaide en inmiddels is ook Fantastic Beasts – The Secrets of Dumbledore uitgebracht. Over Fantastic Beasts zijn vele boeken verschenen. Je leest er hieronder meer over.

De top 9 met Fantastic Beasts boeken op volgorde

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

J. K. Rowling is nog lang niet gestopt met schrijven en zo blijkt ook wel uit de serie boeken over Fantastic Beasts. Dit boek is een bijzonder exemplaar, omdat je hierin het complete script van de film krijgt te lezen. Het is dus een gaaf boek voor de echte liefhebber.

Fabeldieren en waar ze te vinden

De volgende titel in de reeks met Fantastic Beasts boeken op volgorde is ‘Fabeldieren en waar ze te vinden’. Lees het verhaal van Newt Scamander en de bijzondere dieren die hij beschrijft.

Licht, camera, magie! Het boek bij de film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Ook dit boek geeft je meer informatie over de achtergrond bij de film en over de acteurs die bij de film betrokken waren. Het is een echt boek voor fans van Fantastic Beasts.

Het magische archief

Het vierde boek in de lijst met Fantastic Beasts boeken op volgorde betreft een archief met zowel tekst als beeld over alle bijzondere elementen uit de film. Als je als ontwerper van fantasiefiguren voor de filmindustrie aan de slag wilt, is dit ook een waardevolle must-have.

Het artwork van de film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Dit boek focust vooral op het beeldwerk en je krijgt allerlei achtergrondinformatie te zien in schetsen, filmsetontwerpen, designs voor decor en nog veel meer beeldmateriaal.

Movie-making news

Het volgende unieke boek in de lijst met Fantastic Beasts boeken op volgorde neemt je mee achter de schermen van de opnames van de film. Je leest over de kleding, de acteurs en hoe speciale effecten in de film toegepast werden.

Beleef de magie

Het leukste aan ‘Beleef de magie’ is toch wel de informatie die de acteurs zelf geven naar aanleiding van het spelen in de film. Alle toverspullen en make-up worden bijvoorbeeld toegelicht.

Kleurboek Fantastic Beasts – Wonderlijke wezens

Voor wie maar geen genoeg kan krijgen van de lijst met Fantastic Beasts boeken op volgorde zijn er ook nog kleurboeken. Geef je eigen invulling aan de lijnen die op papier staan en breng de film weer tot leven.

Kleurboek Fantastic Beasts – Magische personages en plaatsen

Bij het vorige kleurboek ging het om de wezens, maar in dit kleurboek krijg je alle personages en belangrijkste plekken uit de film te zien.  

Afsluiting

Heb je de film Fantastic Beasts (welke versie dan ook) al gezien en ben je er helemaal weg van? Dan kan een boek met achtergrondinformatie een leuke toevoeging aan je boekencollectie zijn.