Bekijk alle After boeken om de goede volgorde aan te houden

In de After serie – geschreven door Anna Todd – volg je het leven van Tessa vanaf haar achttiende levensjaar. Ze groeit op, gaat studeren en leert zichzelf kennen door de mensen die ze op haar pad ontmoet. Is haar leven altijd makkelijk en loopt het op rolletjes? Nee, zeker niet, maar de verhalen zijn de moeite van het lezen waard door de passie en spanning tussen de hoofdrolspelers.

De top 4 (plus eentje extra) met After boeken op volgorde

Hier begint alles

Tessa gaat studeren in Washington. Alles wat ze doet is weloverwogen en geheel volgens plan. Ten minste, dat was zo totdat Hardin in haar leven kwam. In eerste instantie mag ze hem niet, maar het lukt hem om Tessa om zijn vinger te winden. Tessa moet gaan beslissen en de vraag is of ze voor haar hoofd (het rationele) of voor haar hart (haar passie) gaat kiezen.

Je kan niet leven zonder hem

In het tweede deel van de After boeken op volgorde wordt Tessa geconfronteerd met de ware reden achter Hardins oorspronkelijke contact met haar. Niets is meer wat het was en ook al beseft Hardin dat hij een misstap heeft begaan, hij weet niet of het nog gaat lukken om Tessa ervan te overtuigen dat zijn liefde echt is. Elk verhaal heeft twee kanten en soms moet je niet te snel zijn met oordelen, zo blijkt maar weer uit ‘Je kan niet leven zonder hem.’

Hij hoort bij jou

Het leven van Tessa en Hardin gaat duidelijk niet over rozen. Net als bij elke relatie zijn er twijfels en worstelt het gevoel met het verstand. Als dan ook Tessa’s directe omgeving nog een rol blijkt te spelen in de veranderingen in haar leven, weet ze niet hoe lang ze de relatie met Hardin nog volhoudt. Misschien is liefde en passie soms toch niet genoeg om een relatie te laten overleven…

Voor altijd

Het vierde en laatste deel in de After boeken op volgorde is ‘Voor altijd’. In elke relatie groeien mensen, zo ook bij Tessa en Hardin. De een wordt wat milder, de ander wat stoerder. Als de muren bij Hardin echter omhoog gaan, is het voor Tessa de vraag of ze Hardin nog wel kan bereiken. Met al het vertrouwen en liefde in de wereld is Tessa nog steeds niet zeker van een goede afloop.

After omnibus

Wil je zeker weten dat je de After boeken in de juiste volgorde leest? Dan is deze omnibus een uitkomst, want hierin zijn alle After boeken achter elkaar gebundeld.

Afsluiting

Wat zich in de grote stad afspeelt tussen Tessa en Hardin kan elke student overkomen als hij of zij voor het eerst op zichzelf gaat wonen. De vier boeken in de After serie geven een uniek kijkje in het turbulente leven van een jongvolwassene en hoe veel zaken anders uitpakken dan je van te voren dacht.