Een lijst met alle Mocro maffia boeken op volgorde lees je hier

Wouter Laumans en Marijn Schrijver zijn de breinen achter de twee boeken ‘Mocro Maffia’ en ‘Wraak’. Geen uitgebreide top 10 deze keer, maar wel twee van de meest spraakmakende boeken van deze tijd.

De top 2 met de dramatische Mocro maffia boeken op volgorde

Mocro maffia

Het boek vertelt wat de meeste mensen in delen al in het nieuws hebben gehoord of in de krant hebben gelezen, maar dit keer is alles overzichtelijk gepresenteerd en met elkaar in verband gebracht. Wat je ontdekt is een bizar verhaal over de onderwereld en hoe meerdere landen betrokken zijn bij de Mocro maffia. Een ding is zeker: waar drugs, geld en verraad samenkomen, is nooit een goede afloop meer mogelijk.

Wraak

Als het eerste boek je gepakt heeft, dan snak je misschien naar meer en daarom is er ‘Wraak’. Je krijgt nog meer informatie die aan elkaar gekoppeld wordt en hierdoor ga je steeds beter snappen in wat voor klimaat sommige jongens opgroeien en hoe moeilijk het is om er weer (levend) uit te komen.  

Afsluiting

Moet je de twee Mocro maffia boeken per definitie op volgorde lezen? Het tweede boek is wel een vervolg op het eerste boek, maar je hebt de informatie uit ‘Mocro maffia’ niet nodig om ‘Wraak’ te kunnen plaatsen.