Tijdens de donkere dagen, maar ook als de lentekriebels weer oplaaien, leest vaak niets lekkerder weg dan een goede erotische roman. Daarom geven wij je hier de beste erotische romans. Lees verder…

Snel overzicht: Deze erotische romans raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste voor intense belevingBegin Again – Mona Kasten: Allie Harper begint opnieuw bij Woodshill University. Haar zoektocht naar een woonplek leidt haar naar Kaden White, de onweerstaanbare bad boy met regels. We raken geboeid door de spannende dynamiek tussen hen. >> Check laagste prijs
Beste keuze voor mysterieMijn Man 1 – Obsessie – Jodi Ellen Malpas: Interieurontwerper Ava O’Shea ontmoet de rijke, mysterieuze zakenman Jesse Ward tijdens een opdracht in The Manor. Hun intense connectie is overweldigend en we voelen de spanning bij elke bladzijde. >> Check laagste prijs
Beste prijs-kwaliteitverhoudingDe Baas – Vi Keeland:De Baas van Vi Keeland is een vermakelijke en onverwachte draai aan het romcom-genre. Vanaf het moment dat je begint te lezen, word je meegezogen in de humoristische escapades van Reese tijdens een saaie date. Het onverwachte en gevatte personage Chase Parker, een charmante voorbijganger, maakt de het verhaal des te amusanter. >> Check laagste prijs

1. Begin Again – Mona Kasten

Wanneer Allie Harper wordt toegelaten tot de Woodshill University, breekt voor haar hét moment aan om opnieuw te beginnen. Dit betekent voor haar: een nieuwe naam, een ander uiterlijk en een nieuwe stad. Ze zoekt alleen nog een plaats om te wonen, om te overnachten…

De jacht op een woonplek begint moeizaam, maar dan loopt ze Kaden White tegen het lijf. Hij biedt haar een slaapplek aan. Kaden is een echte bad boy: een arrogante zak maar ook sexy, vol tattoos en nonchalant.

Vrouwenproblemen zijn uit den boze, hier mag niet over worden gepraat in zij huis. Ook eist hij van haar absolute stilte en er is een verbod op fysiek contact.

Maar dan, op een gegeven moment, voelt Allie zich steeds meer tot Kaden aangetrokken. Zal ze zich aan zijn regels kunnen blijven houden?

2. Mijn man. Obsessie – Jodi Ellen Malpas

Interieurontwerper Ava O’ Shea wordt voor een opdracht naar het luxe hotel The Manor gestuurd. Ze weet niet wat ze moet verwachten. De opdrachtgever is de puissant rijke en arrogante zakenman Jesse Ward. Hij is mysterieus en onweerstaanbaar.

Ava probeert professioneel te blijven, niet voor hem te vallen. Ze probeert hem te ontvluchten. Maar hij is een tikkeltje stout en laat haar niet gaan. Jesse wil meer..

Zal Ava zich aan Jesse overgeven? Zal ze hem kunnen weerstaan? Dit boek is een aanrader voor degenen die van de boeken Vijftig Tinten Grijs en Negentig dagen Genevieve genoten.

3. Zoete overgave – Maya Banks

Faith Malone heeft een zoet voorkomen. Achter haar lieve uiterlijk schuilt echter een vrouw die veel minder onschuldig is dan ze lijkt. Ze weet exact wat ze wil.

Ze smeekt om een man die haar, zonder het haar te vragen, neemt. Een man aan we zij zich helemaal over kan geven. En dan leert ze een agent kennen, Gray Montgomery, wiens vrouw kortgeleden werd vermoord.

Montgomery is de man op wie zij heeft gewacht. Toch wil hij eerst de dader vinden. Maar als ook het leven van Faith in gevaar komt, dan doet Gray er alles aan om haar te beschermen.

4. IJskoud verlangen – S.R. Grey

Lifestylecoach Aubrey wordt wakker in een vreemd bed. De avond ervoor was een woeste. Naast haar ligt een onbekende, woest aantrekkelijke man. Wat blijkt: dit is haar nieuwe cliënt, ijshockeylegende Brent Oliver. ze hielp hem omdat hij minder goed speelde maar is op zoek naar de juiste behandeling.

Nooit heeft ze zo’n knappe en aantrekkelijke verschijning bijgestaan. Hij maakt haar stapelgek. Ze verlangt naar hem. Maar ze houdt de schijn hoog en laat niets aan hem merken. Tegelijkertijd vraagt Brent steeds meer van Aubrey’s hulp. Aubrey kan hier steeds moeilijker weerstand tegen bieden..

5. De Baas – Vi Keeland

Reese is op date en deze is niet naar haar smaak, het is erg saai. Daarom zoekt ze een manier om te ontsnappen. Dit doet ze door de voicemail van een vriendin in te spreken. Zij moet haar terugbellen en zeggen dat er een ‘noodgeval’ is. Op dat moment loopt een knappe man langs. Hij hoort wat Reese inpsreekt.

Grijnzend loopt de sexy man verder. Chase Parker heet hij. Plots komt hij aan haar tafel en stelt zich aan haar date voor als haar neef. Hij schuift aan en met zijn drieën vervolgen ze de avond. Als een soort dubbeldate. Chase vertelt de mooiste verhalen over hem en zijn ‘nichtje’ Reese. Reese probeert te doen alsof zijn verhalen echt waar zijn. Zo wordt de date toch nog leuk.

Na afloop van de date gaan ze alle drie hun eigen weg. Reesen heeft geen gegevens uitgewisseld. Ze zal beide mannen wel nooit meer tegenkomen, denkt ze. Totdat ze een maand later een nieuwe baan krijgt. Haar nieuwe baas? Chase Parker.

6. Object van mijn verlangen – Seth Daniels

William is een echte voyeur: hij houdt ervan om toe te kijken. Zijn vrouw verslonden zien worden, dat windt hem enorm op. Het triggert zijn diepe verlangen om voor een vrouw te moeten vechten. Hij kickt erop dat zijn vrouw geniet van de vreemde man, en dat ze steeds meer geniet.

Allen wanneer hij een tijd samen is met een partner, doet William dit. Maar niet deze keer. Lindsay en hij kennen elkaar al lang maar hebben kort een relatie.

Als het stel iets te vieren heeft in een hotel, neemt Lindsay haar assistent Justin mee. Na een aantal drankjes te hebben gedronken aan de bar, weet Justin niet wat hem overkomt. Het stel vraagt hem mee te komen naar de kamer.

7. Yoga Girl. Lessen in de liefde – Audrey Carlan

 Genevieve Harper is yoga-instructeur met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Tijd voor mannen heeft de blonde schoonheid niet, want ze moet voor haar broertje en zusje zorgen sinds haar ouders zijn overleden. Geen tijd dus, maar wel zin?

Als Trent Fox zijn carrière als topsporter dreigt te verliezen als gevolg van een blessure, hoopt hij in yoga de oplossing te vinden. Player Trent ontmoet daar de kleine blondine Genevieve. Zij heeft prachtige volle rondingen, donkere ogen en haar lippen vragen om gezoend te worden.

Trent huurt Genevieve in voor privélessen. Hot yoga welteverstaan. Hoe sensueel ook, Genevieve behoudt haar professionaliteit en weerstaat zijn verleidingen. Of doet ze alsof?

8. De maagd en de miljonair – Jessica Clare

Naïef, lief en jong is ze. Als serveerster werkt Marjorie Ivasson enorm hard. Op een dag vraag haar vriendin Bronte haar om bruidsmeisje te worden bij haar huwelijk. Als voorbereiding mag Marjorie mee naar het privé-eiland van de bruidegom, die heel rijk is.

Hier leert ze tv-producer Robert Cannon kennen. Robert is een berucht vrouwenverslinder. Robert verdrinkt bijna, maar Marjorie weet hem te redden. Hierna kan ze aan niemand anders denken.

Hoewel ze niet de enige is die op Robert valt, ontstaat er een vurige aantrekkingskracht tussen de producer en de jonge, maagdelijke vrouw. Is dit eiland de plek waar zij haar onschuld zal verliezen?

9. Overmeesterd – Maya Banks

In zijn club stond ze. Ze schitterde, als een juweel. In al haar jonge onschuld, onbedoezeld. Totdat hij haar wenkt, richting een van zijn privékamers.

Hij voelt haar gespannenheid, maar ook haar begeerte. Aan hem zou zij zich moeten gaan onderwerpen. Eerder zou ze niet weggaan.

Ze weet dat ze nooit meer terug zou kunnen. Dat ze zich door deze man laat domineren. Hoewel haar verstand haar zegt weg te rennen, laat haar hart haar blijven. Hij neemt van haar wat hij wil, zonder wroeging, zonder schuldgevoel zal hij haar domineren..

10. Tien keer vrijer – Eva Fox

Evie Groen werkt als stagiaire bij een designbureau. Vol goede ideeën zit ze. Tot worstelt ze met veel dingen. Onder andere met haar onervarenheid op het gebied van werken en van.. seks.

Tegelijkertijd is ze verliefd op Jeff, haar baas. Hij merkt dit en speelt zonder gêne met haar gevoelens. Dit maakt het voor haar nog gecompliceerder.

Als op een dag Jeff echter onterecht strijkt met de eer voor een idee uit haar koker, besluit ze te veranderen. Beheersing, besluit ze, dat is haar probleem. Daarom laat ze alle remmen los. Ze wil vrijer worden in haar lichaam. Hiervoor heeft ze tien mensen nodig. Stap voor stap wil ze zo experimenten om van haar beheersing af te komen. De tiende persoon, die krijgt alles.