Alle Plaza Patatta boeken op volgorde – deze zijn er

De auteur achter de Plaza Patatta boeken is Nanda Roep. Zij schrijft echter niet alleen kinderboeken en Young adult boeken, maar ook boeken voor volwassenen en kookboeken.

De top 10 met Plaza Patatta boeken op volgorde

Een geheim luik

Het geheime luik kunnen Luna en Lotte maar moeilijk vinden. En toch zoeken ze het, want ze willen weten wat voor geluid er in huis te horen is. Het moet te verklaren zijn als ze het luik eenmaal ontdekt hebben.

De verdwenen jongen

Het volgende boek in deze review met de Plaza Patatta boeken op volgorde gaat over een jongen die lang gelden verdwenen is, maar zo af en toe nog eens zijn gezicht laat zien. Als er in het restaurant iets vreemds gebeurt, denken Lotte en Luna dat de verdwenen jongen er iets mee te maken kan hebben.

Luna’s flopfeest

‘Luna’s flopfeest’ is van meer illustraties voorzien dan de overige Plaza Patatta boeken. Alles draait om een feest waar iedereen verkleed gaat komen. Alleen Luna twijfelt over haar outfit nu ze weet hoe haar vriendinnen gaan.

Een fantastische verjaardag

In boek vier in dit artikel met de Plaza Patatta boeken op volgorde is Lotte jarig. Er wordt een speurtocht georganiseerd, maar eenmaal in het bos aangekomen lopen de zaken anders dan de bedoeling was.

Spannend spel met Plaza Patatta

In deze bundel krijg je niet alleen vier Plaza Patatta boeken, maar ook nog een hoop extra’s. Je kind zou zomaar eens vanmiddag de keuken in willen duiken om een recept uit het boek te maken.

Paniek in Parijs

Plaza Patatta is waar het allemaal gebeurt, behalve in dit volgende boek in de lijst met Plaza Patatta boeken op volgorde. Lotte en Luna gaan namelijk naar de Franse hoofdstad en maken hier allerlei avonturen mee.

De theatergek

De moeder van Luna en Lotte is in het land en treedt op in het theater in de buurt. Als iemand zich vreemd gedraagt rondom hun moeder, willen Luna en Lotte haar natuurlijk beschermen. Lukt het ze om het optreden gewoon door te laten gaan?

Paardengevaar

In het achtste boek in deze review met de Plaza Patatta boeken op volgorde gaan Lotte en Luna met het paard op pad. Niet alleen, nee, met Camil en Mo. Mo heeft echter bijbedoelingen die niet in orde zijn en de vraag is of Lotte en Luna zich hier te paard uit kunnen redden.

Het grote geheim van Plaza Patatta

‘Het grote geheim van Plaza Patatta’ is een bundel met drie boeken en ook weer heel veel leuke extraatjes. Je kunt hier ook voor op de website terecht.

Een giftige indringer

De laatste titel in dit artikel met Plaza Patatta boeken op volgorde verwijst naar de jaloezie van anderen op het succes van restaurant Plaza Patatta. Er gaat van alles mis in het restaurant en er is opzet in het spel. Luna en Lotte laten het er niet bij zitten, maar zijn verrast door wie de dader blijkt te zijn.

Afsluiting

Plaza Patatta is zoveel meer dan een kinderboek. Het kan je kind echt helpen te ontdekken wat het leuk vindt om te doen en waar het goed in is. De community om de boeken heen is gevuld met allerlei materiaal om de woensdagmiddag of het weekend goed mee te vullen.