Zoek je goede boeken om te lezen tijdens je (zomer)vakantie in 2021? Op deze pagina vind je onze lijst met aanraders voor deze zomer. Je vindt hier leuke, meeslepende, feelgood-boeken die goede opties zijn om tijdens je zomervakantie te lezen.

Vind hier een overzicht van de beste boeken voor op vakantie

Wij hebben de beste boeken voor op vakantie voor je op een rijtje gezet. Of je nu van een echte feel good roman houdt of liever voor de spanning van een goede thriller gaat, je vindt ze in dit overzicht.

1. Alles wat ik niet kan zeggen – Emily Pine

We beginnen meteen met een heftig boek. Alles wat ik niet kan zeggen is het waargebeurde verhaal van Emily Pine, die door de ziekenhuisopname van haar vader wordt geconfronteerd met de nare gebeurtenissen uit haar verleden. Ondanks het feit dat dit een debuutboek is, belandde het in talloze landen binnen no-time op de lijst met bestsellers. Het mag dus ook zeker niet ontbreken in dit overzicht van beste boeken voor op vakantie.

2. Het zwembad – Libby Page

Ga je liever voor een wat minder aangrijpend boek? Dan is dit luchtige, vrolijke boek over vriendschap en doorzettingsvermogen de ideale keuze voor jou.

3. Zoen me tot ik zwicht – Helen Hoang

Een boek over daten met Asperger: het klinkt gek, maar het is een groot succes. Deze bestseller heeft in de afgelopen weken veel bekijks getrokken en dat is zeker niet voor niks.

4. De laatste brief – Rebecca Yarros

Een hartverscheurend verhaal over twee gebroken personen en hun eigen strijd.

5. De laatste zomer – Rebecka Edgren Aldén

Een goede thriller kan natuurlijk niet ontbreken in jouw koffer. Daarom hebben we dit boek van Rebecke Edgren Aldén aan het lijstje toegevoegd. Het heeft alles wat je nodig hebt om er helemaal in op te gaan: spanning, mysterie en een verhaallijn vol plot twists.

6. The Witcher – Andrzej Sapkowski

Je bent misschien al bekend met de bekende Netflix-serie van dezelfde naam. Nu is het tijd om het bijbehorende boek te lezen.

7. De man van St. Petersburg – Ken Follett

Ken Follett staat bekend om zijn prachtige, meeslepende romans, vol spanning, avontuur en passie. Deze reputatie maakt hij ook met De man van St. Petersburg weer waar. Klaar voor een goede thriller? Dan is dit het boek voor jou.

8. Lang leve de liefde – Jill Mansell

Alles wat je wilt van een romantisch boek: liefde, passie en een hapyy ending.

9. Hittegold – Suzanne Vermeer

Aan de voet van een klif in Algarve wordt het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Is er een verband met de verdwijning van een andere jonge vrouw, zeven jaar geleden?

10. Huidpijn – Saskia Noort

Huidpijn is een boek dat een blijvende indruk zal achterlaten.