Alle Dog Man boeken op volgorde – een praktisch verzameling

Dav Pilkey heeft de negen Dog Man boeken hieronder geschreven. Het is grappig om te leren wat iemand kan bereiken die zich niet door anderen laat tegenhouden, want anders was Dav Pilkey nooit kinderboeken gaan schrijven.

De top 9 met Dog Man boeken op volgorde

Misdaad en blaf

Dog Man mag niet meer als politiehond werken en dat is een flinke tegenslag. Gelukkig heeft hij genoeg vrienden die Dog Man willen helpen om zijn werk bij de politie voort te zetten.

Dog Man ziet ze zwemmen

De tweede titel in de lijst met Dog Man boeken op volgorde is ‘Dog Man ziet ze zwemmen’ en dan hebben we het maar liefst over telekinetische kikkervisjes die hij ziet zwemmen. Dog Man kan de kikkervisjes niet zomaar hun gang laten gaan en dus bedenkt hij – samen met zijn vriendjes – een plan om de visjes te stoppen.

De bal is hond

Heb jij thuis een hond? Dan weet je hoe gek deze op speeltjes is. Dog Man is helemaal gek van ballen en die zorgen er dan ook voor dat hij tijdens het politiewerk regelmatig afgeleid is. Kan zijn begeleider iets bedenken om Dog Mans aandacht vast te houden tijdens het werk?

Dog Man

Boek vier in de lijst met Dog Man boeken op volgorde verklaart het ontstaan van Dog Man. Lees dit bijzondere verhaal met aparte illustraties en leuke grapjes en je bent helemaal verkocht. Gegarandeerd wil je de andere Dog Man verhalen ook lezen.

De woef van de wildernis

Alle pijlen wijzen naar Dog Man als er geld bij een bank is verdwenen en daarom verdwijnt hij achter slot en grendel. Wie staat er nog aan Dog Mans kant en is ook in staat om zijn onschuld te bewijzen terwijl hij het in de gevangenis probeert te redden?

Dog Man en de vlooienkoning

In ‘Dog Man en de vlooienkoning’ – boek zes in dit artikel met Dog Man boeken op volgorde – werken Karel en Dog Man samen om hun gezamenlijke vijand te verslaan. Dat is wel nodig ook, want anders brengen ze het er niet levend vanaf. Krijgen ze Biggie nog op tijd te pakken?

Dog Man en Kid Kat

Dog Man komt terecht in de showbusiness en hier heeft hij zijn handen vol aan het redden van Kleine Karel en het uitschakelen van de slechte kat die doet alsof hij iemand anders is. In de tussentijd probeert hij ook nog zijn eigen rol op de filmset goed te vervullen.

Dog Man gaat los!

Ook deze strips met geintjes in de tekst verwerkt scoort hoge ogen bij de jonge lezer. Dog Man wil heel graag boeven vangen, maar tegelijkertijd is elk balletje dat op de grond stuitert er eentje te veel. Als er een bal in de buurt is, wil Dog Man daarmee spelen en is hij de boef op slag vergeten.  

Dog Man en de gekloonde kat

Het laatste boek in deze review met Dog Man boeken op volgorde gaat vooral over het kleine katje dat als kloon door Karel de kat ter wereld is gebracht. Karel is namelijk niet blij met het lieve katje. Dog Mans instinct wil het katje beschermen, maar dat gaat niet zo goed samen met het vangen van boeven in de stad.

Afsluiting

De Dog Man boeken zijn niet alleen leuk om te lezen, er zitten namelijk ook veel extra’s in. Je kind krijgt tekentips om zijn of haar eigen Dog Man-strip te tekenen en dat blijken veel kinderen een erg leuke bezigheid te vinden.