Doe je voordeel met alle Foodsisters boeken op volgorde

Janneke Koeman en Amande Koeman vormen de Foodsisters die Nederland aan een gezonder eetpatroon willen helpen. Ze maken het met hun boeken niet alleen makkelijk, maar zorgen ook voor een praktische aanpak waar verleiding geen kans krijgt. Ook niet meer bang zijn om de koelkast of de voorraadkast op en te doen? Begin met het lezen van de Foodsisters-boeken en maak de recepten.

De lekkerste en gezondste Foodsisters boeken op volgorde: ons oordeel

Foodsisters; gezonde, lekker & makkelijke recepten zonder suiker

Zoetigheid is wat bij de meeste mensen de boosdoener is om op een gezond gewicht te komen en te blijven. Suiker is namelijk aan allerhande zaken toegevoegd en als je geen voedingslabel leest voordat je iets in je winkelkarretje legt, kom je daar niet gauw achter. De smakelijke en gezonde recepten – en echt niet alleen maar hartig – in ‘Foodsisters’ helpen je om je gezondheid weer te prioriteren en doordacht boodschappen te doen.

Gezond slank met de foodsisters

Het tweede boek in de lijst met Foodsisters boeken op volgorde gaat over gezond eten en niet diëten. Met diëten val je vaak tijdelijk af, maar zodra je dieet eindigt, zitten de kilo’s er weer in een mum van tijd aan. Daar heb je niks aan. De zussen Janneke en Amande laten je zien dat minder koolhydraten en minder suiker in recepten echt wel te doen is. Dat is waar je de kilo’s van kwijt raakt en waardoor je een gezond gewicht kunt nastreven.

Intermittent fasting

Intermittent fasting is niet voor iedereen een geschikte of prettige methode om blijvend gewicht kwijt te raken. Je moet doorzettingsvermogen hebben en je maaltijden goed voor elkaar hebben om niet toe te geven aan een snack attack. In het boek ‘Intermittent fasting’ krijg je drie kant-en-klare weekmenu’s waardoor het niet moeilijk is om je eraan te houden.

In 8 weken slank; 8 complete weekmenu’s inclusief boodschappenlijst

Kreeg je in het vorige boek in deze lijst met Foodsisters boeken op volgorde een menu voor drie weken; in dit boek krijg je richtlijnen voor maar liefst acht weken. Het voorkomt dat je eetpatroon saai wordt of dat je bepaalde voedingsstoffen mist. Het leukste aan de suikervrije en koolhydraatarme recepten vinden wij echter de lijstjes voor het boodschappen doen.

Kortom

Wil jij praktische handvatten van voedingsdeskundigen die werken? De boeken van de foodsisters kunnen je eindelijk op weg helpen naar je streefgewicht.