Pokémonboeken

Of je Pokémonkaarten nu gebruikt om ermee te spelen of om ze te verzamelen, je wil ze vast graag mooi houden en op een overzichtelijke manier bewaren. En op een mooie manier presenteren en kunnen bekijken. Beschadigde kaarten zijn minder waard, dus het is belangrijk om ze goed te beschermen. Dat kan door ze in speciale mappen, blikken, dozen en sleeves te bewaren. Ook zijn er boeken te koop, speciaal ontwikkeld om je Pokémonkaarten in te bewaren. Deze portfolioboeken hebben een omslag met verschillende Pokémons en binnenin plastic steekmappen om je kaarten per stuk in te stoppen. Je hebt boeken geschikt voor tientallen kaarten, maar ook met insteekmappen voor honderden kaarten.

Snel overzicht: Deze Pokemon-boeken (voor kaarten) raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste keuze voor kaartenverzamelaarsNAPI Verzamelmap: Geschikt voor 360 kaarten, deze map is ideaal voor degenen die hun Pokemon-kaarten op een veilige en georganiseerde manier willen bewaren. Deze map biedt een compacte en handige manier om uw verzameling te beheren en te tonen. >> Check laagste prijs
Beste keuze voor algemene informatiePokemon- Pokemon: Super Extra Deluxe Essential: Dit boek is een must-have voor elke Pokemon-fan. Het is een uitgebreide gids met informatie over de Pokemon-wereld, met inbegrip van details over verschillende Pokemon, hun vaardigheden, en de geschiedenis van het Pokemon-universum. We vinden dit boek ideaal voor zowel beginners als gevorderde fans. >> Check laagste prijs
Beste keuze voor up-to-date informatieThe Official Pokémon Encyclopedia Updated and Extended: Dit is het officiële naslagwerk voor alles wat met Pokemon te maken heeft. Het is bijgewerkt en uitgebreid met de nieuwste informatie, wat het een uitstekende keuze maakt voor degenen die altijd op de hoogte willen blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de Pokemon-wereld. We waarderen de grondigheid en actualiteit van dit boek. >> Check laagste prijs

Onze beste keuzes: verzamelmappen

Bekijk hieronder de mappen die wij aanbevelen:

Onze beste keuzes: overige Pokemonboeken

Hier vind je andere leuke Pokemonboeken:

Zo kom je aan goede pokemonboeken

Bol.com

Als je op Bol.com zoekt naar Pokémon verzamelmap of -boek, vind je ruim tweehonderd producten. Er zitten verzamelboeken bij met afbeeldingen van diverse Pokémons evenals speciale jubileumexemplaren en boeken bedoeld voor een bepaalde generatie Pokémonkaarten.

Depokemonshop.nl

Depokemonshop.nl biedt zijn verzamelboeken vaak met mooie kortingen aan en heeft vooral boeken voor 240 Pokémonkaarten in het assortiment.

Amazon.nl

Op Amazon.nl tref je een gevarieerd aanbod Pokémon boeken en mappen. Ze verkopen ook boeken die dicht te ritsen zijn om je kaarten extra te beschermen tegen licht en stof. En mappen met geïntegreerd handvat en multomappen met Pokémon afbeelding.

Pokemonkaarten.eu

Verzamelboeken met afbeeldingen van Pokémons vind je ook op de website van Pokemonkaarten.eu. Wat er hier ook aangeboden wordt zijn neutraal (zwart) gekleurde verzamelmappen, de zogeheten ‘Ultra Pro Collectors Album’. Daar moet je de vulling nog los bij kopen, zo kun je zelf bepalen hoeveel inhoud je bewaarboek moet hebben. Deze Ultra Pro 9-Pocket Pages zijn ook op de site verkrijgbaar.

Spellenrijk.nl

Spellenrijk.nl verkoopt tientallen verschillende opbergmappen. Zo hebben ze verscheidene ‘Ultra PRO 9-pocket PRO-Binders’ in het assortiment, extra stevige boeken, geschikt voor 360 kaarten. Ook bieden ze diverse Pokémon multomappen aan waarbij je de insteekmappen los moet bijkopen.

Pokemonkaarten.nl

Het aanbod Pokémon boeken op de site Pokemonkaarten.nl is bescheiden.

Intertoys

Online verkoopt speelgoedwinkel Intertoys naast Pokémon kaarten ook boeken om deze in te bewaren. Je kunt helaas niet selecteren op mappen of boeken, dus je moet ze vinden tussen alle andere Pokémon artikelen.

Gamemania.nl

Op de site van Gamemania kun je een aantal Pokémon verzamelboeken bestellen en zien welke boeken er bij welke vestiging op voorraad zijn. Ook bieden ze de mogelijkheid om pre-orders te plaatsen als er nieuwe mappen uit komen.

Despellenkist.nl

Ook op de site van Despellenkist.nl worden diverse Pokémon bewaarboeken aangeboden. Hier vind je ook de wat kleinere ‘Pocket portfolio Starters’ voor 40 tot 80 kaarten.

Dracoon.nl

Dracoon.nl tref je voornamelijk ‘Ultra Pro’ verzamelboeken aan. De site richt zich op ‘Trading Cards Games’ waaronder Pokémon.