Wat zijn de beste bucketlist-boeken? Bijvoorbeeld voor koppels, ouders, reizen of om helemaal zelf in te vullen? Hier vind je onze beste aanraders. Lees verder en vind de beste ideeën voor jouw bucketlist-boek…

Vind hier de beste bucketlist-boeken

Voor iedereen die op zoek is naar bucketlist-inspiratie hebben wij een lijst opgesteld van de beste bucketlist-boeken.

1. Twee zussen, een donorhart en een bucketlist – Lindsay Harrel

Deze lijst van de beste bucketlist-boeken bestaat voor het overgrote deel uit boeken die volstaan met inspiratie voor jouw bucketlist. Daarom wilde we minstens een suggestie toevoegen die hier van afwijkt. Twee zussen, een donorhart en een bucketlist is namelijk een roman. Het meeslepende verhaal zit vol spanning, verdriet en liefde. Ideaal dus om lekker bij weg te dromen.

2. De bucketlist – Kath Stathers

We beginnen met een absolute bestseller als het gaat om bucketlists. Dit boek van Kath Stathers staat boordevol ideeën voor locaties en avonturen die het hart van elke wereldreiziger sneller zullen doen kloppen.

3. Het bucketlist boek voor een groene wereld – Elise de Rijck

Een bucketlist is natuurlijk iets dat je voor jezelf opstelt. Elise de Rijck heeft echter een manier gevonden om dit te combineren met het redden van de wereld. Haar boek bevat namelijk 150 dingen die jij kunt doen om de wereld een beetje beter te maken.

4. Het bucketlist boek voor op reis – Elise de Rijck

Ook dit bucketlist boek is geschreven door Elise de Rijck, maar dan voor de echte reiziger. In Het bucketlist boek voor op reis heeft ze maar liefst 250 dingen opgesomd die jij tijdens je reis kunt doen.

5. Bucketlist voor een wijnkenner – Peter Doomen

Ook voor wijnliefhebbers is er een speciaal bucketlist-boek geschreven. Peter Doomen somt 100 dingen op die je gedaan moet hebben en moet weten om een echte wijnkenner te worden.

6. Hoe overleef je het pensioen – Cliff Whichelow

Ben jij niet van plan om na jaren gewerkt te hebben achter de geraniums te gaan zitten? Dan is dit humoristische boek van Cliff Whichelow echt iets voor jou. Geniet van de grappige verhalen en neem alles vooral niet te serieus.

7. De bucketlist – Jolanda Kromhout

Jouw dromen en het avontuur met God.

8. Het bucketlist boek voor koppels – Elise de Rijck

250 dingen die jullie samen gedaan moeten hebben.

9. Bucketlist reizen – Marloes de Hooge

25 reizen die je ooit gemaakt moet hebben.

10. Het bucketlist-boek – Elise de Rijck

Het is inmiddels wel duidelijk dat Elise de Rijck een expert is op het gebied van bucketlists maken. De laatste van haar vele boeken die we hier bespreken heeft geen specifiek thema. Het zijn gewoon 500 dingen die je ooit eens gedaan moet hebben.